Povezane vesti
Počela da radi nova Vlada Kosova
N1 Info 04.06.2020
Novi premijer Kosova Avdulah Hoti rekao je da će prioriteti njegove vlade biti borba protiv pandemije korona virusa i ekonomski oporavak Kosova. Izvor: N1 "To je ambiciozan program. Ja verujem u ovaj program, verujem u ovaj tim. Izazovi, počevši od… »
Hoti: Prioritet je borba protiv pandemije korona virusa i ekonomski oporavak
Danas 04.06.2020
Novi premijer Kosova Avdulah Hoti rekao je da će prioriteti njegove vlade biti borba protiv pandemije korona virusa i ekonomski oporavak Kosova. „To je ambiciozan program. Ja verujem u ovaj program, verujem u ovaj tim. Izazovi, počevši od pandemije i… »
Održana prva sednica nove kosovske vlade
Nova 04.06.2020
Kosovska vlada na čelu sa Avdulahom Hotijem održala je danas prvu sednicu na kojoj su predstavljeni prioriteti Vlade, a kao glavni cilj je navedeni ekonomski oporavak, jačanje vladavine zakona i unapređenje odnosa sa prijateljskim zemljama. “Radićemo sa… »
Hoti: Prioritet borba protiv epidemije i ekonomski oporavak
Nova 04.06.2020
Novi premijer Кosova Avdulah Hoti rekao je da će prioriteti njegove vlade biti borba protiv pandemije korona virusa i ekonomski oporavak Кosova. “To je ambiciozan program. Ja verujem u ovaj program, verujem u ovaj tim. Izazovi, počevši od pandemije i… »
Vesti dana »
Pretežno oblačno i hladnije, mestimično s padavinama i košavom: temperatura do 10 stepeni
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 11 povezanih
Noć u Beogradu: dve osobe teško povređene u dve saobraćajne nesreće
Euronews pre 33 minutajoš 10 povezanih
TS: Srbija pala na 116. mesto na Indeksu percepcije korupcije, najgori rezultat u poslednje dve decenije
Insajder pre 3 minutajoš 1 povezana
Jokić obukao roze košulju, pa posle poraza ishvalio jednog čoveka: "On je jedan od najboljih ikada..."
Telegraf pre 18 minutajoš 10 povezanih
Skoro 2,5 miliona prijava, a pomaže i veštačka inteligencija: Evo kada građani mogu da očekuju rešenja za upis imovine
Mondo pre 18 minutajoš 5 povezanih