Повезане вести
Почела да ради нова Влада Косова
Н1 Инфо 04.06.2020
Нови премијер Косова Авдулах Хоти рекао је да ће приоритети његове владе бити борба против пандемије корона вируса и економски опоравак Косова. Извор: Н1 "То је амбициозан програм. Ја верујем у овај програм, верујем у овај тим… »
Хоти: Приоритет је борба против пандемије корона вируса и економски опоравак
Данас 04.06.2020
Нови премијер Косова Авдулах Хоти рекао је да ће приоритети његове владе бити борба против пандемије корона вируса и економски опоравак Косова. „То је амбициозан програм. Ја верујем у овај програм, верујем у овај тим. Изазови… »
Одржана прва седница нове косовске владе
Нова 04.06.2020
Косовска влада на челу са Авдулахом Хотијем одржала је данас прву седницу на којој су представљени приоритети Владе, а као главни циљ је наведени економски опоравак, јачање владавине закона и унапређење односа са… »
Хоти: Приоритет борба против епидемије и економски опоравак
Нова 04.06.2020
Нови премијер Косова Авдулах Хоти рекао је да ће приоритети његове владе бити борба против пандемије корона вируса и економски опоравак Косова. “То је амбициозан програм. Ја верујем у овај програм, верујем у овај тим. Изазови… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Форбес пре 46 минутајош 23 повезане
ЦИВИЦУС Монитор: Оцена грађанског простора у Србији, са "опструираног", пала на ниво "под репресијом"
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 19 повезаних