Povezane vesti
Počela da radi nova Vlada Kosova
N1 Info 04.06.2020
Novi premijer Kosova Avdulah Hoti rekao je da će prioriteti njegove vlade biti borba protiv pandemije korona virusa i ekonomski oporavak Kosova. Izvor: N1 "To je ambiciozan program. Ja verujem u ovaj program, verujem u ovaj tim. Izazovi, počevši od… »
Hoti: Prioritet je borba protiv pandemije korona virusa i ekonomski oporavak
Danas 04.06.2020
Novi premijer Kosova Avdulah Hoti rekao je da će prioriteti njegove vlade biti borba protiv pandemije korona virusa i ekonomski oporavak Kosova. „To je ambiciozan program. Ja verujem u ovaj program, verujem u ovaj tim. Izazovi, počevši od pandemije i… »
Hoti: Prioritet borba protiv epidemije i ekonomski oporavak
Nova 04.06.2020
Novi premijer Кosova Avdulah Hoti rekao je da će prioriteti njegove vlade biti borba protiv pandemije korona virusa i ekonomski oporavak Кosova. “To je ambiciozan program. Ja verujem u ovaj program, verujem u ovaj tim. Izazovi, počevši od pandemije… »
Održana prva sednica nove kosovske vlade
Nova 04.06.2020
Kosovska vlada na čelu sa Avdulahom Hotijem održala je danas prvu sednicu na kojoj su predstavljeni prioriteti Vlade, a kao glavni cilj je navedeni ekonomski oporavak, jačanje vladavine zakona i unapređenje odnosa sa prijateljskim zemljama… »
Vesti dana »
MUP Crne Gore: Velika zahvalnost MUP-u Srbije, posebno ministru Dačiću; Najavljena zamolnica za izručenje Balijagića
RTV pre 2 satajoš 102 povezane