Povezane vesti
Nadal: U ovom trenutku ne bih igrao na US Openu
Nova 04.06.2020
Rafael Nadal je rekao da ne bi igrao u Njujorku ako bi u ovom trenutku morao da odluči o učešću na US Openu, ali da treba videti kako će se razvijati situacija u vezi sa pandemijom koronavirusa. Španac je to rekao u izjavi za “Asošijeted pres”… »
Nadal oprezan: Da se sada igra, ne bih išao u Njujork
Mozzart sport 04.06.2020
Siguran sam da ljudi iz organizacije US Opena kao i Rolan Garosa rade sve da to budu sigurni događaji, jer ako ne možete da garantujete igračima sigurnost nema svrhe igranja. Dok se sezona u velikom broju sportova polako nastavlja, tenis je daleko od… »
Nadal: Ne bih igrao na US Openu
Vesti online 04.06.2020
Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da u ovom trenutku ne misli da će se US Open igrati ove godine, ali da želi da sačeka i da vidi šta će se dešavati sa pandemijom korona virusa. – Ako mene danas pitate, reći ću vam ne. Za nekoliko meseci… »
Nadal: U ovom trenutku ne bih igrao na Ju Es openu
Danas 04.06.2020
Španski teniser Rafael Nadal rekao je da ne bi igrao ako bi u ovom trenutku morao da odluči o učešću na Ju Es openu u Njujorku, ali da treba videti kako će se razvijati situacija u vezi sa pandemijom korona virusa. „Ako me danas pitate, danas ću… »
Vesti dana »
Vučić: Srbija će na sve načine pokušati da privuče slovačke kompanije, direktan let i do Bratislave
Beta pre 56 minutajoš 46 povezanih
Ruski navodni napad ICBM-om na Dnjipro bila bi prva upotreba te rakete u historiji
Al Jazeera pre 15 minutajoš 42 povezane
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 1 satjoš 94 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane