Povezane vesti
Nadal: U ovom trenutku ne bih igrao na US Openu
Nova 04.06.2020
Rafael Nadal je rekao da ne bi igrao u Njujorku ako bi u ovom trenutku morao da odluči o učešću na US Openu, ali da treba videti kako će se razvijati situacija u vezi sa pandemijom koronavirusa. Španac je to rekao u izjavi za “Asošijeted pres”. “Ako me… »
Nadal oprezan: Da se sada igra, ne bih išao u Njujork
Mozzart sport 04.06.2020
Siguran sam da ljudi iz organizacije US Opena kao i Rolan Garosa rade sve da to budu sigurni događaji, jer ako ne možete da garantujete igračima sigurnost nema svrhe igranja. Dok se sezona u velikom broju sportova polako nastavlja, tenis je daleko od… »
Nadal: Ne bih igrao na US Openu
Vesti online 04.06.2020
Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da u ovom trenutku ne misli da će se US Open igrati ove godine, ali da želi da sačeka i da vidi šta će se dešavati sa pandemijom korona virusa. – Ako mene danas pitate, reći ću vam ne. Za nekoliko meseci? Ne znam… »
Nadal: U ovom trenutku ne bih igrao na Ju Es openu
Danas 04.06.2020
Španski teniser Rafael Nadal rekao je da ne bi igrao ako bi u ovom trenutku morao da odluči o učešću na Ju Es openu u Njujorku, ali da treba videti kako će se razvijati situacija u vezi sa pandemijom korona virusa. „Ako me danas pitate, danas ću reći da… »
Vesti dana »

Otkriven plan Zelenskog i Evrope, Tramp će morati da prihvati: Uspotaviće se zajednička "crvena linija"
Mondo pre 56 minutajoš 31 povezana

Pred samit Tramp-Putin: EU poziva na pritisak na Moskvu, poručuje da nema nasilne promene granica
NIN pre 21 minutajoš 21 povezana

Danas hitna sednica Saveta bezbednosti zbog izraelskog plana da okupira Gazu
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih

Dušan Tadić otkrio sve detalje ponude sa Marakane: "Sedeli smo dugo, Terzić i Zvezda su sve učinili..."
Telegraf pre 56 minutajoš 11 povezanih