Povezane vesti
Vujadin Savić ponovo na Marakani! I to na tribini
Mozzart sport 04.06.2020
Nekadašnji kapiten jedva čeka da vidi bivše saigrače na delu. Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da se uželeo fudbala i da jedva čeka subotu da podrži nekadašnje saigrače protiv Radnika. “Sada sam u Beogradu pošto je… »
Vujadin Savić ponovo na "Marakani": Moje mesto se zna!
Mondo 04.06.2020
Bivši kapiten Crvene zvezde se uželeo srpskog fudbala i crveno-belih. Bivši kapiten Crvene zvezde se uželeo srpskog fudbala i crveno-belih. Otišao je iz Crvene zvezde, ali ona iz njegovog srca nikada neće. Nekadašnji kapiten crveno-belih, Vujadin Savić… »
Savić: Uželeo sam se fudbala i Marakane
Dnevnik 04.06.2020
BEOGRAD: Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da se uželeo fudbala i da jedva čeka subotu da podrži nekadašnje saigrače protiv Radnika. "Sada sam u Beogradu pošto je sezona na Kipru završena, ali iskren da budem, jedva sam… »
“Zvezda ‘bolest kojoj nema leka’, svi na ‘Marakanu’ u subotu
Nova 04.06.2020
Vujadin Savić, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, izjavio je da se uželeo fudbala i da jedva čeka subotu (19) da podrži nekadašnje saigrače protiv Radnika iz Surdulice. “Sada sam u Beogradu pošto je sezona na Kipru završena, ali iskren da budem, jedva sam… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 37 minutajoš 2 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana