Povezane vesti
Vujadin Savić ponovo na Marakani! I to na tribini
Mozzart sport 04.06.2020
Nekadašnji kapiten jedva čeka da vidi bivše saigrače na delu. Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da se uželeo fudbala i da jedva čeka subotu da podrži nekadašnje saigrače protiv Radnika. “Sada sam u Beogradu pošto je… »
Vujadin Savić ponovo na "Marakani": Moje mesto se zna!
Mondo 04.06.2020
Bivši kapiten Crvene zvezde se uželeo srpskog fudbala i crveno-belih. Bivši kapiten Crvene zvezde se uželeo srpskog fudbala i crveno-belih. Otišao je iz Crvene zvezde, ali ona iz njegovog srca nikada neće. Nekadašnji kapiten crveno-belih, Vujadin Savić… »
Savić: Uželeo sam se fudbala i Marakane
Dnevnik 04.06.2020
BEOGRAD: Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da se uželeo fudbala i da jedva čeka subotu da podrži nekadašnje saigrače protiv Radnika. "Sada sam u Beogradu pošto je sezona na Kipru završena, ali iskren da budem, jedva sam… »
“Zvezda ‘bolest kojoj nema leka’, svi na ‘Marakanu’ u subotu
Nova 04.06.2020
Vujadin Savić, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, izjavio je da se uželeo fudbala i da jedva čeka subotu (19) da podrži nekadašnje saigrače protiv Radnika iz Surdulice. “Sada sam u Beogradu pošto je sezona na Kipru završena, ali iskren da budem, jedva sam… »
Vesti dana »
Hitna pomoć: U požaru na Čukaričkoj padini u Beogradu stradao jedan čovek
Danas pre 48 minutajoš 24 povezane
SAD produžile kompaniji Lukoil licencu za poslovanje do 13. decembra
Biznis.rs pre 58 minutajoš 12 povezanih
Zaključeni birački spiskovi za izbore u opštinama Sečanj, Mionica i Negotin
Novi magazin pre 38 minutajoš 5 povezanih