Povezane vesti
Tokom vanrednog stanja najtraženiji IT, prodavci, vozači, kuriri...
Dnevnik 04.06.2020
BEOGRAD: Osim IT sektora koji je tokom vanrednog stanja zapošljavao radnike, na tržištu rada bili su traženi i prodavci, točioci goriva, komercijalisti, menadžeri prodaje i kasiri, kao i vozači, dostavljači, kuriri, pokazuju podaci sajta za zapošljavanje… »
Tokom vanrednog stanja traženi kuriri, prodavci, vozači…
Nova 04.06.2020
Osim IT sektora, koji je i tokom vanrednog stanja zapošljavao radnike, na tržištu rada bili su traženi i prodavci, točioci goriva, komercijalisti, menadžeri prodaje i kasiri, kao i vozači, dostavljači, kuriri, pokazalo je istraživanje sajta za… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić grca u suzama nakon finala Elite 9: "Ja sam zaslužila prvo mesto" Evo šta kaže na Stanijin plasman, razotkrila Durdžiće: Pljuvali su me godinama...
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 13 minutajoš 13 povezanih
Danas oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
RTV pre 2 satajoš 9 povezanih
SAD ponovo gađale Iran, a Teheran američke baze u Kuvajtu i Bahreinu; posrednici traže desetodnevno primirje
RTS pre 34 minutajoš 8 povezanih