Повезане вести
Још 96 заражених коронавирусом, 1 особа преминула
РТС 05.06.2020
У последња 24 часа регистровано је још 96 заражених коронавирусом, од 4.795 тестираних. Преминула једна особа. Забележен је пораст броја заражених односу на претходни дан – у четвртак је коронавирус потврђен код 48 особа, а… »
Драстичан скок оболелих од корона вируса: Од јуче до данас дупло више заражених - једна особа преминула
Прва 05.06.2020
У Србији је у протекла 24 сата регистровано 96 новооболелих од корона вируса. Према последњим подацима, једна особа је преминула, а њих 12 се налази на респираторима. У протекла 24 сата, на Цовид-19 тестирано је укупно 4.795… »
КОВИД-19: Преминуо још један пацијент, регистровано 96 новозаражених
Мој Нови Сад 05.06.2020
У Републици Србији је до 15 часова 5. јуна 2020. године регистровано укупно 11.667 случајева Ковида-19. Од последњег извештаја до данас у 15 часова тестирани су узорци 4.795 особа, од којих је 96 позитивно. До 15 часова у… »
Ако имам антитела, могу ли да кажем корона за мене више не постоји
РТС 05.06.2020
Имунолог Срђа Јанковић рекао је за РТС да потенцијал вируса за нова разбуктавања постоји докле год постоји осетљива популација. Колико год измерили да смо се приближили неком прагу колективног имунитета, ми смо од њега веома… »
Имунолог одговара: Ко има антитела, да ли може да се зарази короном?
Мондо 05.06.2020
Члан Кризног штаба говорио је о томе какав нам је колективни имунитет, да ли особе које имају антитела могу поново да се заразе короном, као и зашто су цене тестова на вирус различите... Члан Кризног штаба говорио је о томе какав… »
Имам антитела, да ли за мене корона више не постоји
Нова 05.06.2020
Имунолог Срђа Јанковић рекао је за РТС да потенцијал вируса за нова разбуктавања постоји докле год постоји значајно осетљива популација. Колико год измерили да смо се приближили неком прагу колективног имунитета, ми смо од… »
Вести дана »

Познато место и време сахране Дејана Миловановића: На вечни починак бивши играч Звезде одлази на дан дербија
Еуроневс пре 29 минутајош 48 повезаних

Србија: Свеже јутро, сунчан и топлији дан, пораст температуре до краја недеље
Сербиан Невс Медиа пре 39 минутајош 26 повезаних

Студенти ФТН-а најавили протест у Новом Саду: Поставили 4 захтева
Нова пре 49 минутајош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане