Povezane vesti
Domaći film “Godišnjica mature” besplatno u onlajn bioskopu
Nova 05.06.2020
Onlajn premijera filma "Godišnjica mature" reditelja i profesora Sabolča Tolnaia, sa mladim glumcima Akademije umetnosti u Novom Sadu, biće upriličena danas besplatnom projekcijom u bioksopu Moj OFF. Tokom celog dana gledanje filma biće besplatno na ovom… »
Premijera „Godišnjice mature“ na onlajn bioskopu „Moj of“
RTS 05.06.2020
Premijera filma „Godišnjica mature“ reditelja Sabolča Tolnija biće besplatno održana na platformi onlajn bioskopa „Moj of“. Od sutra će se film, u kom su učestvovali studenti četvrte godine glume Akademije umetnosti u Novom Sadu, sa klase na mađarskom… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana