Povezane vesti
Kolarac pred bankrotom? Duguje 30 miliona dinara, možda prestane sa radom
Telegraf 05.06.2020
Otkazali su već 160 programa. Ukupan gubitak Z adužbine Ilije M. Kolarca od sredine marta do septembra zbog suzbijanja pandemije virusa Covid 19 biće 30 miliona dinara, a Kolarac je bio prinuđen da otkaže 160 programa, kaže direktorka Jasna… »
Kolarčevoj zadužbini preti gašenje: Zbog korone imali gubitak 30 miliona dinara, otkazuju 160 programa
Kurir 05.06.2020
Ukupan gubitak Zadužbine Ilije M. Kolarca od sredine marta do septembra zbog suzbijanja pandemije virusa Covid 19 biće 30 miliona dinara, a Kolarac je bio prinuđen da otkaže 160 programa, kaže direktorka Jasna Dimitrijević. Dimitrijević je za… »
Kolarčeva zadužbina pred kolapsom, nema novca za plate
Nova 05.06.2020
Zadužbina Ilije M. Kolarca otkazala je ili odložila 160 programa zbog pandemije koronavirusa. Procenjuje se da će ukupan gubitak - od sredine marta, kada su prestali sa radom - do septembra, biti 30 miliona dinara. Direktorka Jasna Dimitrijević ne… »
Vesti dana »

Studenti čekaju pravdu: Buka i performans ispred sudnice, početak suđenja odložen
Novi magazin pre 50 minutajoš 53 povezane

Afera Signal: U Kongresu počelo saslušanje Trampovih ljudi zbog skandala sa ratnim planovima (video)
Kurir pre 3 satajoš 34 povezane

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 8 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane