Povezane vesti
Smrt majke četvoro dece zbog žuči u BiH sve potresla: Porodica krivi lekare, a oni demantuju
Telegraf 05.06.2020
Porodica tvrdi da je Indiru više puta vodila u Dom zdravlja zbog jakih bolova u stomaku, ali da su je stalno vraćali. Veliku Kladušu potresa tužna priča porodice Hozanović. Četvoro dece ostalo je bez majke Indire, a porodica i prijatelji na društvenim… »
Tužna priča porodice Hozanović: Četvoro dece ostalo baz majke, za porodicu krivi lekari, u Domu zdravlja sve demantuju
Blic 05.06.2020
Veliku Kladušu potresa tužna priča porodice Hozanović. Četvoro dece ostalo je bez majke Indire, a porodica i prijatelji na društvenim mrežama kažu da joj lekari iz Velike Kladuše nisu pružili adekvatnu medicinska pomoć. Njen suprug Elvedin ispričao je… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: MOL i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo u vlasništvu za pet odsto
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 39 povezanih
Završen sastanak na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, dekan tvrdi da profesorka Jelena Kleut još ima posao
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
"Niste mi dali Nobela, nemam potrebu da mislim na vas": Isplivala Trampova prepiska sa skandinavskim liderima
Mondo pre 40 minutajoš 82 povezane
Dobitnik NIN-ove nagrade za N1: U romanu "Karota" od svoga iskustva napravio sam nešto sasvim novo
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih