Повезане вести

Потез вредан дивљења: Вујовић награду препустио Червару, тренер због покренутог бизниса напустио Загреб!

Потез вредан дивљења: Вујовић награду препустио Червару, тренер због покренутог бизниса напустио Загреб!

Хот спорт 05.06.2020
Један од најбољих тренера на овим просторима одушевио је јавност. Прослављени Веселин Вујовић учествовао је у избору за најбољег рукометног тренера на просторима бивше Југославије. – Поштовани пријатељи… Балкан хандбалл сваке… »
Вујовић: Имам велику плантажу воћа, узгајам крушке и трешње

Вујовић: Имам велику плантажу воћа, узгајам крушке и трешње

Моззарт спорт 05.06.2020
"И управо због тог посла морао сам да се захвалим људима из Загреба који су на мене рачунали и у следећој сезони", написао је Вујовић. Веселин Вујовић је многе изненадио када је отишао из Загреба, а сада је објаснио да је то… »
"Дајте награду: Хрвату!" Откривено зашто је Веселин Вујовић напустио Загреб, разлог је тотално неочекиван, а Хрватима бизаран!…

"Дајте награду: Хрвату!" Откривено зашто је Веселин Вујовић напустио Загреб, разлог је тотално неочекиван, а Хрватима бизаран!…

Спортал блиц 05.06.2020
Веселин Вујовић је поново уздрмао цео рукометни регион. У току је гласање за најбољег рукометног тренера с подручја бивше Југославије за сезону 2019/2020. Избор већ годинама спроводи рукометни портал Балкан-хандбалл.цом. Управо… »

Вести дана »