Povezane vesti
Igor Jurić izašao iz Tužilaštva nakon tri sata: "Sve što znam o pedofilu političaru, rekao sam"
Telegraf 05.06.2020
U Palati pravde bio je sa advokatom Majom Atanacković. Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić, u Višem javnom tužilaštvu je ispitivan danas od podneva, a tema su bila njegova saznanja u vezi sa političarem pedofilom. Jurićevo saslušanje je završeno… »
Jurićeva izjava tužilaštvu nedovoljna za otkrivanje identiteta političara pedofila i oštećenog deteta
Moj Novi Sad 05.06.2020
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić danas je nakon davanja iskaza u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu medijima preneo da je rekao sve što zna u vezi sa političarem pedofilom, a tužilaštvo je saopštilo da ni nakon njegovog iskaza nije utvrđen… »
Tužilaštvo: Nije utvrđen identitet političara pedofila; Jurić: Tužilaštvu sam rekao sve što znam
Sputnik 05.06.2020
Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ danas je posle davanja iskaza u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu medijima preneo da je rekao sve što zna u vezi sa političarem pedofilom, a tužilaštvo je saopštilo da ni posle njegovog iskaza nije utvrđen… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 26 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 53 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i optužbe na političkom nivou
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 47 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih