Povezane vesti
Odlepila sam! Pašću sa krova, pustite me napolje: Mina Vrbaški beži iz rijalitija, urla, plače i preti! (video)
Kurir 05.06.2020
Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su započeli još jednu svađu nakon što su videli klip čiji su glavni akteri. Mina Vrbaški je u suzama pokušala da napusti imanje, ali vrlo brzo je stigla u Rajski vrt i obratila se Drvetu mudrosti. "Želim kući ovog… »
Pustete me napolje! Hoću kući! Mina ne može više blizu Mensura! Puca 20 dana pre kraja rijalitija! (video)
Kurir 05.06.2020
Mina Vrbaški posvađala se sa Mensurom Ajdarpašićem jer mu je prebacila njegov odnos sa Anom Korać. Nastao je haos. Nakon svađe Mina je uplakana otišla u ekonomsko dvorište odakle je više puta pokušala da pobegne, pa odustajala od te namere. "Ne mogu više… »
Vesti dana »
Jokić nasmejao američke novinare: Imam još ogrebotina, samo nisam želeo da se predam bez borbe
RTS pre 40 minutajoš 43 povezane
Na semaforu 2,7 sekunde, a Zvezda dobija najlakši koš: Pogledajte kako je Španac prodao fintu Kodiju
Mondo pre 4 minutajoš 15 povezanih
Alarmantna situacija! "Nuklearka Černobilj teško oštećena, više ne može da zaustavi širenje radijacije": Hitno se oglasila IAEA!
Blic pre 50 minutajoš 8 povezanih