Povezane vesti
Brnabić: Nemam informaciju da je Srbija zaustavila kampanju protiv Kosova
Slobodna Evropa 05.06.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da nema informaciju da je Srbija pristala da prekine sa kampanjom povlačenja priznanja nezavisnosti Kosova i da se od nje traži da „zvanično komentariše nezvaničnu vest iz Brisela“. „Ja sam videla tu… »
Tači, probudi se, ne znam odakle ti to! Premijerka Brnabić razmontirala predsednika lažne države! Šiptari će ovo poruku…
Pravda 05.06.2020
Premijerka Ana Brnabić demantovala je vest Radija slobodna Evropa da je Srbija odustala od kampanje za povlačenje priznanja Kosova i istakla da je ta informacija plasirana tendenciozno. Takođe, premijerka je poručila da Hašim Tači zaista treba da se… »
Vesti dana »
Vlada donela odluku: Dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice u naredna 24 sata, fakultetima povišica od 20 odsto
NIN pre 1 minutjoš 41 povezana
Blokiran Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, glavni ulaz ograđen crvenom mrežom
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Burno ispred MUP Novi Sad: Policija izgurala predstavnike opozicije na ulicu: Opet guranje i koškanje, "oslobođen" sporedni ulaz (foto, video)
Blic pre 1 minutjoš 19 povezanih
Čović i Vujošević oči u oči! "Da sam bio predsednik Partizana, a Dule trener – da li bismo osvojili Evroligu?"
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih