Povezane vesti
Godfri: SAD će iz trenutne situacije izaći kao bolje društvo
Beta 06.06.2020
Američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri rekao je da je situacija u SAD "napeta", ali da je uveren da će njegova zemlja iz toga izaći "kao bolje i pravednije društvo". "Borba za jednakost i pravdu je sastavni deo američkog bića. Svi mi radimo na tome da… »
Godfri: Demokratija ume da bude bučna i konfuzna
RTV 06.06.2020
BEOGRAD - Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Entoni Godfri izrazio je danas uverenje da pred predsedničke izbore u novembru neće doći do produbljivanja antagonizama u američkom društvu nakon smrti Afroamerikanca Džordža Flojda tokom… »
Godfri: SAD će iz trenutne situacije izaći kao bolje društvo
N1 Info 06.06.2020
Američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri rekao je da je situacija u SAD "napeta", ali da je uveren da će njegova zemlja iz toga izaći "kao bolje i pravednije društvo". "Borba za jednakost i pravdu je sastavni deo američkog bića. Svi mi radimo na tome da… »
Entoni Godfri: Demokratija ume da bude bučna i konfuzna
Danas 06.06.2020
Ambasador SAD u Srbiji o događajima u Americi Smrt Džordža Flojda je nesumnjivo velika tragedija. Moja porodica i ja, kao i svi drugi u ambasadi, žalimo zajedno sa porodicom i prijateljima gospodina Flojda. Kako je predsednik Tramp rekao, njegova smrt… »
Vesti dana »
Marš istine u Novom Sadu povodom godišnjice napada pristalica SNS na građane i studente
Beta pre 12 minutajoš 27 povezanih
Pogledajte kako je Partizan zakazao spektakl sa Hetafeom! Ovo su najzanimljiviji momenti sa večerašnje utakmice! video
Kurir pre 37 minutajoš 28 povezanih
Veliki požari na Balkanu: Kritično kod Herceg Novog, Nevesinja i na Braču
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 75 povezanih