Povezane vesti

Uhvaćeni “Bezimeni momci” – napadači na Andriju Živkovića

Uhvaćeni “Bezimeni momci” – napadači na Andriju Živkovića

Nova 06.06.2020
Tokom napada huligana na autobus Benfike posle meča sa Tondelom povređeni su Andrija Živković i Julijan Vajgl, a portugalska policija vrlo brzo je ušla u trag osobama koje su kamenovale klupsko vozilo. Kako prenose lokalni mediji vandalski čin delo… »
Ekspresno uhapšeni! Otkriveni huligani koji su napali Andriju Živkovića i kamenčinom mu povredili oko!

Ekspresno uhapšeni! Otkriveni huligani koji su napali Andriju Živkovića i kamenčinom mu povredili oko!

Sportal blic 06.06.2020
Posle napada huligana na autobus sa fudbalerima Benfike, portugalska policija je vrlo brzo odradila svoj posao. Tom prilikom je povređen srpski reprezentativac ali i njegov klupski kolega, Nemac Julijan Vajgl, koji je 2017. bio i u autobusu Borusije… »
Živkovićev saigrač posle kamenovanja autobusa: Imali smo sreće, znam da to nisu uradili pravi navijači Benfike

Živkovićev saigrač posle kamenovanja autobusa: Imali smo sreće, znam da to nisu uradili pravi navijači Benfike

Večernje novosti 05.06.2020
Živkovićev saigrač posle kamenovanja autobusa: Imali smo sreće, znam da to nisu uradili pravi navijači Benfike - poručio je Vajgl. Fudbaler Benfike Julijan Vajgl rekao je danas da je "linija pređena" nakon napada na timski autobus zbog čega su… »

Vesti dana »