Povezane vesti
Dva dobra drugara?! Vučić pozvao Đukanovića u Srbiju!
Pravda 06.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je spreman da razgovara sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i poziva ga u posetu Beogradu, kada prođu izbori zakazani 21. juna. “Spreman sam da pozovem predsednika Đukanovića u posetu Srbiji… »
Vučić: Kada prođu izbori, pozvaću Mila Đukanovića da poseti Srbiju
Blic 06.06.2020
Ja sam spreman uvek da razgovaram sa crnogorskim predsednikom, i da ga uvek pozovem u Srbiju, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Kada prođu izbori, pozvaću ga da poseti Srbiju. Spreman sam da uvek razgovaramo - rekao je Vučić govoreći o… »
Pozvaću Đukanovića u posetu Srbiji posle izbora
Dnevnik 06.06.2020
BEOGRAD: Spreman sam uvek da razgovaram s predsednikom Crne Gore kako bi se rešili problemi u odnosima dve zemlje i da ga pozovem u posetu Srbiji posle izbora, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Spreman sam i da pozovem predsednika… »
Vučić: Pozvaću Đukanovića nakon izbora
Danas 06.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da će pozvati na razgovor predsednika Crne Gore Mila Đukanovića odmah nakon izbora u Srbiji. Vučić je za televiziju Prva rekao da je uvek spreman na razgovor i da se nada da će se Đukanović… »
Vučić poziva Đukanovića da dođe u Srbiju
Nova 06.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je spreman da razgovara sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i poziva ga u posetu Beogradu, kada prođu izbori zakazani 21. juna. “Spreman sam da pozovem predsednika Đukanovića u posetu Srbiji… »
Predsednik: Nisam u kontaktu sa Đukanovićem
Večernje novosti 06.06.2020
Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je aktuelnu situaciju u Crnoj Gori. Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je aktuelnu situaciju u Crnoj Gori. - Ja sam spreman uvek da razgovaram sa Milom Đukanovićem. Poslednji put smo razgovarali u… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Euronews Srbija vam želi srećan Božić: Mir Božji, Hristos se rodi
Euronews pre 4 satijoš 7 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku! U nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije, više od 200 nesreća! Totalna havarija
Kurir pre 51 minutajoš 2 povezane