Повезане вести
Два добра другара?! Вучић позвао Ђукановића у Србију!
Правда 06.06.2020
Председник Србије Александар Вучић каже да је спреман да разговара са председником Црне Горе Милом Ђукановићем и позива га у посету Београду, када прођу избори заказани 21. јуна. “Спреман сам да позовем председника Ђукановића у… »
Вучић: Када прођу избори, позваћу Мила Ђукановића да посети Србију
Блиц 06.06.2020
Ја сам спреман увек да разговарам са црногорским председником, и да га увек позовем у Србију, каже председник Србије Александар Вучић. - Када прођу избори, позваћу га да посети Србију. Спреман сам да увек разговарамо - рекао је… »
Позваћу Ђукановића у посету Србији после избора
Дневник 06.06.2020
БЕОГРАД: Спреман сам увек да разговарам с председником Црне Горе како би се решили проблеми у односима две земље и да га позовем у посету Србији после избора, изјавио је председник Србије Александар Вучић. Спреман сам и да… »
Вучић: Позваћу Ђукановића након избора
Данас 06.06.2020
Председник Србије Александар Вучић казао је данас да ће позвати на разговор председника Црне Горе Мила Ђукановића одмах након избора у Србији. Вучић је за телевизију Прва рекао да је увек спреман на разговор и да се нада да ће се… »
Вучић позива Ђукановића да дође у Србију
Нова 06.06.2020
Председник Србије Александар Вучић каже да је спреман да разговара са председником Црне Горе Милом Ђукановићем и позива га у посету Београду, када прођу избори заказани 21. јуна. “Спреман сам да позовем председника Ђукановића у… »
Председник: Нисам у контакту са Ђукановићем
Вечерње новости 06.06.2020
Председник Александар Вучић прокоментарисао је актуелну ситуацију у Црној Гори. Председник Александар Вучић прокоментарисао је актуелну ситуацију у Црној Гори. - Ја сам спреман увек да разговарам са Милом Ђукановићем. Последњи… »
Вести дана »
Божић по јулијанском календару: Празник новог живота, мира и породичних вредности
Данас пре 22 минутајош 12 повезаних
Укључен црвени метео-аларм: Лед ломи гране, снег затрпава путеве, прете нестанци струје, а овако ће бити наредних дана
Дневник пре 2 минутајош 10 повезаних
На данашњи дан умро је Никола Тесла. Генијалац преминуо пре 83 године на Божић, сиромашан и усамљен у њујоршком хотелу
Блиц пре 6 сатијош 5 повезаних
Србин се прописно испромашивао! Лоше издање Јовића у тешком поразу Мајамија - Никола није могао ништа да погоди!
Курир пре 2 минутајош 10 повезаних