Povezane vesti
Dva dobra drugara?! Vučić pozvao Đukanovića u Srbiju!
Pravda 06.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je spreman da razgovara sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i poziva ga u posetu Beogradu, kada prođu izbori zakazani 21. juna. “Spreman sam da pozovem predsednika Đukanovića u posetu Srbiji, kada prođu… »
Vučić: Kada prođu izbori, pozvaću Mila Đukanovića da poseti Srbiju
Blic 06.06.2020
Ja sam spreman uvek da razgovaram sa crnogorskim predsednikom, i da ga uvek pozovem u Srbiju, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Kada prođu izbori, pozvaću ga da poseti Srbiju. Spreman sam da uvek razgovaramo - rekao je Vučić govoreći o… »
Pozvaću Đukanovića u posetu Srbiji posle izbora
Dnevnik 06.06.2020
BEOGRAD: Spreman sam uvek da razgovaram s predsednikom Crne Gore kako bi se rešili problemi u odnosima dve zemlje i da ga pozovem u posetu Srbiji posle izbora, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Spreman sam i da pozovem predsednika Đukanovića… »
Vučić: Pozvaću Đukanovića nakon izbora
Danas 06.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da će pozvati na razgovor predsednika Crne Gore Mila Đukanovića odmah nakon izbora u Srbiji. Vučić je za televiziju Prva rekao da je uvek spreman na razgovor i da se nada da će se Đukanović odazvati… »
Vučić poziva Đukanovića da dođe u Srbiju
Nova 06.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je spreman da razgovara sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i poziva ga u posetu Beogradu, kada prođu izbori zakazani 21. juna. “Spreman sam da pozovem predsednika Đukanovića u posetu Srbiji, kada prođu… »
Predsednik: Nisam u kontaktu sa Đukanovićem
Večernje novosti 06.06.2020
Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je aktuelnu situaciju u Crnoj Gori. Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je aktuelnu situaciju u Crnoj Gori. - Ja sam spreman uvek da razgovaram sa Milom Đukanovićem. Poslednji put smo razgovarali u… »
Vesti dana »
Situacija u Šumadiji pod kontrolom – putevi prohodni, snabdevanje strujom uredno
RTK pre 54 minutajoš 41 povezana
Meštani blokirali magistralni put Loznica-Mali Zvornik jer su četiri dana bez struje (VIDEO)
N1 Info pre 54 minutajoš 40 povezanih
Zabrana saobraćaja za šlepere na 40 puteva, uveče se može očekivati još snega
Beta pre 5 satijoš 32 povezane