Povezane vesti
Tajna zoranovog ružičastog sakoa: Suprug ubijene pevačice Granda otkrio: Život mi je težak i mračan
Kurir 06.06.2020
- Dosta mi je život ozbiljan, mračan i težak, pogotovo poslednje četiri godine. Kad mi je život već takav, neka krpice na meni budu svetle i vesele, bar na to mogu da utičem. Ovako je juče za Kurir Zoran Marjanović objasnio ležernu odevnu kombinaciju… »
Branila se do smrti: Sudski veštaci kažu da je Jelena Marjanović pokušala da pobegne preko kanala do ulice: "Ubica je bio…
Blic 06.06.2020
Jelena Marjanović ubijena je na surov način, a na njenom telu uočen je veliki broj povreda nenetih jedna za drugom u relativno kratkom vremenu. Sve povrede imaju elemente zaživotnih, a mesto na kom je pronađena bilo je i mesto na kom je ubijena. Ne može… »
Jezivi detalji sa suđenja Zoranu Marjanoviću: Jelena je imala čudne rane u obliku ovih slova?! Evo šta je veštak rekao
Kurir 06.06.2020
BEOGRAD - Povrede na Jeleninom telu su takve da ukazuju na to da je ubica imao jake emocije prema njoj, rekao je poznati patolog i bivši ministar juče u Palati pravde na suđenju okrivljenom Zoranu Marjanoviću, suprugu svirepo ubijene pevačice Jelene… »
Advokati Zorana Marjanovića: Veštačenje ide na ruku odbrani
Nova 06.06.2020
U Palati pravde pred Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje za ubistvo Jelene Marjanović, a odbrana njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ovaj zločin, kaže da veštačenje ide na ruku njihovom klijentu jer je utvrđeno da je ubica… »
Haos na suđenju za ubistvo Jelene Marjanović: Veštak šokirao svojim odgovorom na pitanje sudije
Pravda 06.06.2020
Ne mogu da isključim da je Jelenu Marjanović ubilo više osoba i sa više predmeta, rekao je u petak sudski veštak Zoran Stanković, koji je u Višem sudu izneo mišljenje o ubistvu pevačice koja je 2. aprila 2016. godine usmrćena na nasipu u Borči, a za koje… »
Detalji sa suđenja, ovako je ubijena pevačica Jelena Marjanović: Živa izdržala osam udaraca u glavu, bežala je od ubice!
Kurir 06.06.2020
BEOGRAD - Jelena Marjanović ubijena je na surov i monstruozan način, o čemu svedoče njene povrede. Sve su joj nanete dok je još bila živa. Pokušavala je da se brani. Moguće je da je pokušala da izađe iz kanala, ali je vraćena u njega. Sa svakim novim… »
Vesti dana »
Vučić pozvao Evropu da bude hrabrija i otvorenija za promene, kao Srbija
Beta pre 13 minutajoš 25 povezanih
Turska donela odluku, uključuju se! Oglasio se Tramp, Iran odbija direktne pregovore, izraelska vojska poslala hitno upozorenje!
Kurir pre 23 minutajoš 41 povezana
Derbi deluje samo kao fusnota Crvenoj zvezdi, velikan već razmišlja o planovima za leto: Mitar Mrkela najavio da će klub želeti da ispuni sve želje Dejana Stankovića!
Hot sport pre 48 minutajoš 33 povezane
Smrzavaćemo se za Prvi maj: Ovo su očekivane temperature u Srbiji, neće biti svejedno
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih
Mađar sa Pastorom: Mađari u Srbiji i dalje mogu računati na podršku matice
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih