Povezane vesti

Tajna zoranovog ružičastog sakoa: Suprug ubijene pevačice Granda otkrio: Život mi je težak i mračan

Tajna zoranovog ružičastog sakoa: Suprug ubijene pevačice Granda otkrio: Život mi je težak i mračan

Kurir 06.06.2020
- Dosta mi je život ozbiljan, mračan i težak, pogotovo poslednje četiri godine. Kad mi je život već takav, neka krpice na meni budu svetle i vesele, bar na to mogu da utičem. Ovako je juče za Kurir Zoran Marjanović objasnio ležernu odevnu kombinaciju… »
Branila se do smrti: Sudski veštaci kažu da je Jelena Marjanović pokušala da pobegne preko kanala do ulice: "Ubica je bio…

Branila se do smrti: Sudski veštaci kažu da je Jelena Marjanović pokušala da pobegne preko kanala do ulice: "Ubica je bio…

Blic 06.06.2020
Jelena Marjanović ubijena je na surov način, a na njenom telu uočen je veliki broj povreda nenetih jedna za drugom u relativno kratkom vremenu. Sve povrede imaju elemente zaživotnih, a mesto na kom je pronađena bilo je i mesto na kom je ubijena. Ne može… »
Jezivi detalji sa suđenja Zoranu Marjanoviću: Jelena je imala čudne rane u obliku ovih slova?! Evo šta je veštak rekao

Jezivi detalji sa suđenja Zoranu Marjanoviću: Jelena je imala čudne rane u obliku ovih slova?! Evo šta je veštak rekao

Kurir 06.06.2020
BEOGRAD - Povrede na Jeleninom telu su takve da ukazuju na to da je ubica imao jake emocije prema njoj, rekao je poznati patolog i bivši ministar juče u Palati pravde na suđenju okrivljenom Zoranu Marjanoviću, suprugu svirepo ubijene pevačice Jelene… »
Advokati Zorana Marjanovića: Veštačenje ide na ruku odbrani

Advokati Zorana Marjanovića: Veštačenje ide na ruku odbrani

Nova 06.06.2020
U Palati pravde pred Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje za ubistvo Jelene Marjanović, a odbrana njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ovaj zločin, kaže da veštačenje ide na ruku njihovom klijentu jer je utvrđeno da je ubica… »
Haos na suđenju za ubistvo Jelene Marjanović: Veštak šokirao svojim odgovorom na pitanje sudije

Haos na suđenju za ubistvo Jelene Marjanović: Veštak šokirao svojim odgovorom na pitanje sudije

Pravda 06.06.2020
Ne mogu da isključim da je Jelenu Marjanović ubilo više osoba i sa više predmeta, rekao je u petak sudski veštak Zoran Stanković, koji je u Višem sudu izneo mišljenje o ubistvu pevačice koja je 2. aprila 2016. godine usmrćena na nasipu u Borči, a za koje… »
Detalji sa suđenja, ovako je ubijena pevačica Jelena Marjanović: Živa izdržala osam udaraca u glavu, bežala je od ubice!

Detalji sa suđenja, ovako je ubijena pevačica Jelena Marjanović: Živa izdržala osam udaraca u glavu, bežala je od ubice!

Kurir 06.06.2020
BEOGRAD - Jelena Marjanović ubijena je na surov i monstruozan način, o čemu svedoče njene povrede. Sve su joj nanete dok je još bila živa. Pokušavala je da se brani. Moguće je da je pokušala da izađe iz kanala, ali je vraćena u njega. Sa svakim novim… »

Vesti dana »

Odobren plan za vojnu intervenciju

Odobren plan za vojnu intervenciju

Vesti online pre 51 minutajoš 36 povezanih
Orban liderima EU: Odrastite

Orban liderima EU: Odrastite

Sputnik pre 21 minutajoš 29 povezanih
Čekanje na granicama: Najduže na Batrovcima

Čekanje na granicama: Najduže na Batrovcima

Serbian News Media pre 35 minutajoš 12 povezanih
SAD udvostručile nagardu, 50 miliona dolara za hapšenje Madura

SAD udvostručile nagardu, 50 miliona dolara za hapšenje Madura