Povezane vesti
Vučić o aferi "političar pedofil": Ne znamo ime, ako je i sa naše liste, treba da bude uhapšen odmah
Telegraf 06.06.2020
Ako mi znamo da postoji dete koje je neko tako obljubio, a ne možemo da ga nađemo, onda mi nismo država, a Srbija je jaka država - poručio je Vučić. Govoreći o saslušanju Igora Jurića, koji je juče davao iskaz u Tužilaštvu o svojim navodima da ima… »
Vučić o tvrdnjama Igora Jurića: "Ne znamo ime političara pedofila, ako je sa naše liste biće uhapšen"
Srbija danas 06.06.2020
Jurić je juče nakon nekoliko sati provedenih u tužilaštvu gde je dao izjavu. Jasno je da tužilaštvo govori istinu. Mi nemamo ime. Ja tražim od nadležnih državnih organa da to otkriju - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros. Vučić je… »
Vesti dana »
Novi v. d. direktor Pete beogradske gimnazije, nastavnik fizičkog, Ognjen Mrvaljević
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 24 povezane
Poljoprivrednici danas radikalizuju proteste, višesatne blokade na više od 50 puteva u Srbiji
Glas Zaječara pre 59 minutajoš 33 povezane
Trgovinski sporazumi i carinska politika SAD pod pritiskom odluka Vrhovnog suda i reakcija EU
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 24. i 25. februar 2026: oblačno, hladnije, prestanak padavina i topliji period sa sunčanim intervalima
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 37 povezanih
Vučić o hapšenju osumnjičenih u Kraljevu: Reč je o ljudima koji bi da kolju decu
Telegraf pre 9 minutajoš 21 povezana