Povezane vesti
Osobe sa invaliditetom ostale bez sredstava
Nova 06.06.2020
Sredstva koja se dodeljuju za poboljšanje uslova rada preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom su potrošena za druge namene i zbog toga je obustavljen postupak javnog poziva, rečeno je Beti u Savezu samostalnih… »
Sindikat: Potrošena sredstva namenjena preduzećima za zapošljavanje osoba sa invaliditetom
Novi magazin 06.06.2020
Sredstva koja se dodeljuju za poboljšanje uslova rada preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom su potrošena za druge namene i zbog toga je obustavljen postupak javnog poziva, rečeno je Beti u Savezu samostalnih… »
Vesti dana »
Zapaljivo Trampovo upozorenje i to pred "Dan D": Da li je to ponovo došlo do preokreta? "Treba da bude veoma zabrinut!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Idem da nastavim ono što sam počela..." Bivša tužiteljka za kojom je raspisana poternica u Crnoj Gori ostavila pismo pre bekstva
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
„Dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu“: Vučić za Rojters o snabdevanju gasom, korupciji, pravosudnim zakonima i vanrednim izborima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Sledeći korak je da se selim!" Saša Kovačević frapiran zbog vesti da je bačena bomba na kuću Zdravka Čolić
Telegraf pre 14 minutajoš 1 povezana