Povezane vesti
“Pogrešili smo, protesti su simbol vekovnog ugnjetavanja”
Nova 06.06.2020
Komesar NFL-a Rodžer Gudel izjavio je da je liga pogrešila što nije slušala igrače koji su se borili za rasnu jednakost. “Mi, Nacionalna fudbalska liga, osuđujemo rasizam i sistematsko ugnjetavanje Afroamerikanaca. Mi, Nacionalna fudbalska liga… »
NFL: "Pogrešili smo što nismo slušali igrače u borbi protiv rasizma"
Sportske.net 06.06.2020
Iskrena izjava i priznanje. Komesar NFL-a Rodžer Gudel izjavio je da je liga pogrešila što nije slušala igrače koji su se borili za rasnu jednakost. "Mi, Nacionalna fudbalska liga, osudjujemo rasizam i sistematsko ugnjetavanje Afroamerikanaca. Mi… »
Vesti dana »
Vučić: Srbija neće imati problema sa gasom, očekujem potpisivanje ugovora o snabdevanju
Nedeljnik pre 14 minutajoš 40 povezanih
Vučić: Selakovića ne gone zbog lopovluka, kriminala, korupcije, već zbog politike
Nova pre 24 minutajoš 42 povezane
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om i mogućem preuzimanju državnog udela
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Zvižduci za košarkaše Partizana, pa skandiranje Željku Obradoviću: Pogledajte scene iz Beogradske arene
Nova pre 9 minutajoš 66 povezanih
„Kampanja blaćenja“ ili sukob stavova? Izrael će se takmičiti Novi skandali oko Evrovizije „Kartu“ za Beč odjavili Holanđani i Irci, nisu jedini
Dnevnik pre 29 minutajoš 25 povezanih