Povezane vesti
Džošua učestvovao u antirasističkim protestima
Nova 06.06.2020
Entoni Džošua, svetski boskerski šampion učestvovao je u Votfordu u demonstracijama pokreta "Životi crnaca su važni", uprkos povredi zbog koje je morao da hoda oslanjajući se na štake. “Pandemija virusa se otela kontorili. Virus na koji mislim zove se… »
Entoni Džošua se na štakama pridružio antirasističkim protestima u Votfordu
N1 Info 06.06.2020
Svetski boskerski šampion Entoni Džošua učestvovao je u Votfordu u demonstracijama pokreta "Životi crnaca su važni", uprkos povredi zbog koje je morao da hoda oslanjajući se na štake. "Pandemija virusa se otela kontroli. Virus na koji mislim zove se… »
Povređeni Džošua na ulicama Votforda: Životi crnaca su važni
Mondo 06.06.2020
"Pandemija virusa se otela kontorili. Virus na koji mislim zove se rasizam", rekao je Džošua. "Pandemija virusa se otela kontorili. Virus na koji mislim zove se rasizam", rekao je Džošua. Svetski boskerski šampion Entoni Džošua učestvovao je u Votfordu u… »
Vesti dana »

Kineski mediji kao udarnu vest objavili da su se Vučić i Si sastali
RTV pre 53 minutajoš 33 povezane

Portugalija u šoku dan posle tragedije u Lisabonu – nagađaju se uzroci nesreće, svedoci sumnjaju u kočnice
RTS pre 38 minutajoš 62 povezane

Španski premijer Sančez morao hitno da se vrati u Madrid: Izbio problem u avionu, na samitu o Ukrajini učestvovaće preko video poziva
Blic pre 28 minutajoš 27 povezanih

Hit: Protivnik Srbije ima ludi ritual pred meč! (video) Nole sve nasmejao: Možda Kirjos može da me napije!
Hot sport pre 3 minutajoš 33 povezane

'Ljudi će možda postati besmrtni': Razgovor Sija Đinpinga i Putina
BBC News pre 23 minutajoš 22 povezane