Povezane vesti
Za ceo život: Debi i prvenac Zvezdinog talenta sa 17 godina
Nova 06.06.2020
Ceo život će talentovani krilni napadač Andrija Radulović pamiti ovaj 6. jun - debi za Crvenu zvezdu ukrasio je prvencem. Ako neko zna kako je igrati u crveno-belom dresu na “Marakani” kao tinejdžer, onda je to Dejan Stanković. I zna da prepozna talenat… »
Radulović ništa lepše nije mogao ni da zamisli: ''Ne postoji veća privilegija...''
Sportske.net 06.06.2020
Fudbaler Crvene zvezde Andrija Radulović rekao je da je presrećan pošto je u današnjoj utakmici protiv Radnika debitovao za prvi tim crveno-belih. Fudbaleri Zvezde su večeras na proslavi titule na stadionu "Rajko Mitić" pobedili Radnik sa 4:1, a… »
Andrija Radulović nakon debija iz snova: Najlepši dan u životu!
Hot sport 06.06.2020
Ako je neko zaslužio svojim igrama u omladinskom timu da ima najlepši debi u Crvenoj zvezdi, onda je to sigurno Andrija Radulović. Zvezdin biser rođen 2002. godine debitovao je, ali i postigao prvi gol u dresu crveno-belih. – Teško da se može opisati… »
Radulović otkriva: Borjan je uzeo loptu i rekao da ja šutiram
Mozzart sport 06.06.2020
"Kada sam postigao gol bio sam zbunjen, magla mi se stvorila pred očima, bio sam pun adrenalina i sreće", opisuje telentovani fudbaler trenutak nakon postignutog gola. Zvezdin biser Andrija Radulović nije mogao da zamisli lepši debi u dresu seniorskog… »
Vesti dana »
Sindikati Nova.rs, Radara, N1 i Forbes: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Dačić: Vatra zahvatila trećinu Deliblatske peščare, borimo se da se ne proširi dalje, imamo 45 aktivnih požara
Telegraf pre 42 minutajoš 38 povezanih
Netanjahu pristao na radne grupe za Gazu, rastu tenzije sa Iranom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 32 povezane