Повезане вести
За цео живот: Деби и првенац Звездиног талента са 17 година
Нова 06.06.2020
Цео живот ће талентовани крилни нападач Андрија Радуловић памити овај 6. јун - деби за Црвену звезду украсио је првенцем. Ако неко зна како је играти у црвено-белом дресу на “Маракани” као тинејџер, онда је то Дејан Станковић. И… »
Радуловић ништа лепше није могао ни да замисли: ''Не постоји већа привилегија...''
Спортске.нет 06.06.2020
Фудбалер Црвене звезде Андрија Радуловић рекао је да је пресрећан пошто је у данашњој утакмици против Радника дебитовао за први тим црвено-белих. Фудбалери Звезде су вечерас на прослави титуле на стадиону "Рајко Митић" победили… »
Андрија Радуловић након дебија из снова: Најлепши дан у животу!
Хот спорт 06.06.2020
Ако је неко заслужио својим играма у омладинском тиму да има најлепши деби у Црвеној звезди, онда је то сигурно Андрија Радуловић. Звездин бисер рођен 2002. године дебитовао је, али и постигао први гол у дресу црвено-белих. –… »
Радуловић открива: Борјан је узео лопту и рекао да ја шутирам
Моззарт спорт 06.06.2020
"Када сам постигао гол био сам збуњен, магла ми се створила пред очима, био сам пун адреналина и среће", описује телентовани фудбалер тренутак након постигнутог гола. Звездин бисер Андрија Радуловић није могао да замисли лепши… »
Вести дана »
Црно-бели су фаворити, али... Кладионице објавиле квоте за меч Партизан - Нови Пазар! Гости нису без шанси!
Курир пре 57 минутајош 5 повезаних
Ухапшена три лица у Нишу због бацања бомбе, недозвољеног оружја и дроге
Глас југа пре 2 сатајош 1 повезана
Прве речи „пропалог тенисера“ Новака Ђоковића након титуле у Атини: „Не знам одакле да почнем…“
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Сијарто: Добили смо неограничено ослобађање од санкција САД за руски гас и нафту
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана