Повезане вести
Звездино дете о броју 49: Ни Дејо, ни Радоња, него Радуле
Нова 07.06.2020
Андрија Радуловић, талентовани крилни нападач Црвене звезде, деби у сениорском тиму украсио је голом и најавио светлу будућност у црвено-белом дресу. Седамнаестогодишњи Которанин на најбољи начин искористио је прилику коју му… »
Панков: Подршка навијача у дербију је веома важна
Хот спорт 07.06.2020
Штопер црвено-белих и херој пенал серије из Копенхагена, Радован Панков постигао је дебитантски гол у дресу Црвене звезде у победи над екипом Радника из Сурдулице резултатом 4:1. – Пресрећан сам због гола, али и победе којом смо… »
Увертира за дерби: Звезда поставила европски ‘рекорд’, Станковић одмарао адуте
Хот спорт 07.06.2020
Очекује се стартни тим у Хумској са два нападача, а изгледа да ће Ричмонд Боаћи бити ‘џокер’ са клупе. Скоро три месеца публика није била на нашем највећем стадиону, а посета од око 15.000 гледалаца је европски рекорд овог… »
Делије прославиле титулу уз ватромет
Нова 07.06.2020
Фудбалери Црвене звезде су на прослави 31. титуле победили екипу Радника са 4:1 у сусрету 28. кола Линглонг Суперлиге. Била је то прва утакмица на стадиону “Рајко Митић” после скоро три месеца, уз шампионско славље, па су… »
Делије прославиле титулу уз ватромет
Нова 07.06.2020
Фудбалери Црвене звезде су на прослави 31. титуле победили екипу Радника са 4:1 у сусрету 28. кола Линглонг Суперлиге. Била је то прва утакмица на стадиону “Рајко Митић” после скоро три месеца, уз шампионско славље, па су… »
Звездин нови бисер: Најлепши дан у животу!
Нова 07.06.2020
Млади фудбалер Црвене звезде Андрија Радуловић, стрелац на дебију против Радника, изјавио је да је тешко описати колико је срећан. Црвено-бели су надиграли Радник са 4:1, а Радуловић је у 85. постигао гол из пенала за 3:1. Пред… »
Деби Андрије Радуловића: Аплауз, па магла пред очима
Мондо 07.06.2020
Утисци младог крилног нападача Црвене звезде после прве утакмице и првог гола у сениорском тиму. Утисци младог крилног нападача Црвене звезде после прве утакмице и првог гола у сениорском тиму. Деби из снова! Буквално! Андрија… »
Радуловић пресрећан: Најлепши дан у животу, био сам збуњен кад сам постигао гол, магла ми се створила пред очима
Вечерње новости 06.06.2020
Млад сам, време је испред мене, али ми много значи што видим да клуб, као и Дејан Станковић, верују у мене - прича Андрија. Звезда је представила свог бисера. Андрија Радуловић, момак рођен 2002. године је на дебију у сениорском… »
Нестварно! Погледајте шта су урадили звездини навијачи када је судија одсвирао крај меча са Радником! /видео/
Спортал блиц 06.06.2020
Навијачи Црвене звезде су на себи својствен начин обележили победу новог/старог шампиона од 4:1 над Радником у 28. колу Суперлиге. Због пандемије новог корона вируса, скоро сто дана чекале су "делије" да опет бодре своје љубимце… »
Клинац који је изазвао еуфорију на маракани: Овако је 18-годишњак одушевио навијаче Звезде дебитантским голом! /видео/
Спортал блиц 06.06.2020
Победи од 4:1 над Радником у 28. колу Суперлиге, најзадовољнији је био млади члан Црвене звезде, Андрија Радуловић. Овај момак, рођен 2002. године, већ је умео да заблиста у црвено-белом дресу, али у омладинској конкуренцији… »
Вести дана »

Смена сунца и облака – могући краткотрајни пљускови на југу, температура до 31 степен
Глас Зајечара пре 8 минутајош 13 повезаних

Важно упозорење возачима: Огласио се АМСС пред викенд: Саобраћај ће бити све интензивнији
Блиц пре 2 сатајош 7 повезаних

Независни синдикат просветних радника тражи да се Уставни суд хитно изјасни о Посебном колективном уговору
Данас пре 24 минутајош 2 повезане