Повезане вести

Конор Мекгрегор поново најавио да се повлачи

Конор Мекгрегор поново најавио да се повлачи

Радио 021 07.06.2020
Конор Мекгрегор, ирски ММА борац, објавио је да се повлачи из тог спорта. Он је напрасно објавио повлачење преко Твитера. "Ћао, људи, одлучио сам да се пензионишем. Хвала свима на сјајним успоменама. Каква је то вожња била… »
Мекгрегор објавио пензијзу, па добио експресан одговор! Једно "Боли ме к****!" довољно говори шта о Ирцу мисле сви у уфц…

Мекгрегор објавио пензијзу, па добио експресан одговор! Једно "Боли ме к****!" довољно говори шта о Ирцу мисле сви у уфц…

Спортал блиц 07.06.2020
Знате ону причу о чобанчету и вуку? Два пута је преварио село, а трећи пут самог себе... не може да издржи да се нађе у било чијој сенци. Било то са секунду, минут или годину. Чим се то деси, он извади неког кеца из рукава. Како… »
Мекгрегор саопштио да је завршио каријеру, трећи пут у последње четири године

Мекгрегор саопштио да је завршио каријеру, трећи пут у последње четири године

Вечерње новости 07.06.2020
Ирски ММА борац Конор Мекгрегор саопштио је данас да је завршио каријеру, трећи пут у последње четири године. Ирски ММА борац Конор Мекгрегор саопштио је данас да је завршио каријеру, трећи пут у последње четири године. Бивши… »
Конор Мекгрегор објавио да иде у пензију: Оставио је и емотивну поруку мајци

Конор Мекгрегор објавио да иде у пензију: Оставио је и емотивну поруку мајци

Телеграф 07.06.2020
Ирски ММА борац Конор Мекгрегор најавио је да се повлачи и да иде у пензију. Ово је већ трећи пут у последњих неколико година да Мекгрегор, бивши шампион две категорије у УФЦ ради овако нешто, а други после тешког пораза од… »
Мекгрегор се (опет) пензионише?

Мекгрегор се (опет) пензионише?

Н1 Инфо 07.06.2020
ММА борац Конор Мегрегор је у недељу ујутру на Твитеру објавио да се пензионише. Ово би и била вест са ознаком "бреакинг" да се озбиљно не сумња у Конорову намеру да се заиста повуче. Његова објава је, сматрају многи… »
Мекгрегор се опет пензионише, председник УФЦ експресно: Боли ме к***ц!

Мекгрегор се опет пензионише, председник УФЦ експресно: Боли ме к***ц!

Мондо 07.06.2020
Примадона остаје примадона. Примадона остаје примадона Конор Мекгрегор изгледа не може да издржи а да не буде у центру пажње. Или просто не може да смисли другу тактику за преговоре. Како год, Ирац је поново, трећи пут укупно… »
Одлазак велике легенде УФЦ: Мекгрегор завршио каријеру (по трећи пут), а у последњој поруци решио да оствари сан рођеној…

Одлазак велике легенде УФЦ: Мекгрегор завршио каријеру (по трећи пут), а у последњој поруци решио да оствари сан рођеној…

Спортал блиц 07.06.2020
Легендарни ММА борац је одлучио да заврши каријеру! је ове недеље најавио да одлази у пензију. Шампион две УФЦ дивизије објаснио је у саопштењу у недељу ујутру да је завршио са борбама: - Ћао људи, одлучио сам да се повучем… »

Вести дана »