Повезане вести
Лајовић: Новак је велики патриота
Спортски журнал 07.06.2020
Регионални Адрија тур, који организује најбољи тенисер света Новак Ђоковић, следећег викенда стартује у Београду. Српски тенисер Душан Лајовић изјавио је да се радује предстојећем Адрија туру у Београду на којем очекује тениски… »
Новаков патриотизам је јединствен
Моззарт спорт 07.06.2020
"Мислим да је он својим резултатима пре свега, а поред тога и начином опхођења, утицао на то што нас не препознају само као Србију земљу ратова, него као државу у којој има много лепих и добрих ствари", поручује Душан Лајовић… »
Лајовић: Новаков патриотизам је јединствен
Н1 Инфо 07.06.2020
Београђани ће моћи да уживају у играма тројице тенисера са сјајним једноручним бекхендом, што је права посластица за љубитеље белог спорта. Реч је о Аустријанцу Доминику Тиму, Бугарину Григору Димитрову, али и нашем Душану… »
“Ми у тиму Србије смо пријатељи, то није случај код других”
Нова 07.06.2020
Београдска публика моћи ће на "Адрија туру" да ужива у играма тројице тенисера са сјајним једноручним бекхендом, што је права посластица за љубитеље белог спорта. Реч је о Аустријанцу Доминику Тиму, Бугарину Григору Димитрову… »
Вести дана »
На данашњи дан, 4. мај: Почињено масовно убиство у Дубони и Малом Орашју, преминуо Јосип Броз Тито...
Н1 Инфо пре 5 минутајош 2 повезане
Дан када је Југославија стала – годишњица смрти доживотног председника СФРЈ Јосипа Броза Тита
РТС пре 5 минутајош 1 повезана
Мали о стопираним средствима ЕУ: Ја у буџету не рачунам на то, ако се деси - деси се
Нова пре 6 сатијош 1 повезана
Трамп: Ирански предлог неприхватљив; Техеран: Разматрамо одговор Вашингтона
РТС пре 5 минутајош 3 повезане