Повезане вести

“После Драженове несреће нашао сам папирић са четири имена”

“После Драженове несреће нашао сам папирић са четири имена”

Нова 07.06.2020
Поводом 27 година од погибије Дражена Петроивића, његов брат Александар Петровић за "Вечерњи лист" говорио је о детаљима из живота чувеног кошаркаша. Актуелни селектор Бразила између осталог открио је шта је пронашао у… »
"Боље да сам: Умрла!" Она је кобног дана била у колима са Драженом и његовом девојком, а тек потом је прошла кроз пакао!

"Боље да сам: Умрла!" Она је кобног дана била у колима са Драженом и његовом девојком, а тек потом је прошла кроз пакао!

Спортал блиц 07.06.2020
Седмог дана јуна 1993. године у саобраћајној несрећи погинуо је Дражен Петровић, један од најбољих у "игри под обручима", момак ког су због бравура у дресу Шибенке, Цибоне, Реала, СФР Југославије, Њу Џерси Нетса и Хрватске… »
Црни понедељак и Драженова погибија: У новчанику је имао папирић с именима четири клуба...

Црни понедељак и Драженова погибија: У новчанику је имао папирић с именима четири клуба...

Моззарт спорт 07.06.2020
Прошло је 27 година од саобраћајне несреће у којој је живот изгубио један од најбољих, а о томе и многим другим темама говорио је његов брат Ацо. Тог 7. јуна 1993. године кошарка је заувек изгубила Дражена Петровића. После… »
Пре 27 година отишао је кошаркашки виртуоз

Пре 27 година отишао је кошаркашки виртуоз

Мондо 07.06.2020
На данашњи дан, 1993. године у Денкендорфу у Немачкој, у саобраћајној несрећи погинуо је Дражен Петровић, један од најбољих кошаркаша Европе свих времена. На данашњи дан, 1993. године у Денкендорфу у Немачкој, у саобраћајној… »
Дан када је отишао кошаркашки Моцарт: Супруга Оливера Бирофа завила породицу Петровић у црно (видео)

Дан када је отишао кошаркашки Моцарт: Супруга Оливера Бирофа завила породицу Петровић у црно (видео)

Вечерње новости 07.06.2020
Један од најбољих кошаркаша некадашње Југославије, касније хрватски репрезентативац, Дражен Петровић, пре тачно 25 година, трагично је изгубио живот у саобраћајној несрећи у Немачкој. Дан када је отишао на пут без повртака… »

Вести дана »