Povezane vesti
Veljko je pio gajbu piva! Verica Rakočević otkrila nepoznate detalje iz braka sa 35 godina mlađim! Ovako ga je odvikla!
Kurir 07.06.2020
Verica Rakočević, koja je udata za 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića, otkrila je da je pozitivno uticala na njega i da ga je odvikla od alkohola. "Moj Veljko je prestao da pije, pio je pivo. To je prestao jer se plašio da mu srce lupa jače, to sam ga… »
"Zbog mene prestao da pije": Verica Rakočević otkrila detalj iz braka sa 35 godina mlađim mužem
Blic 07.06.2020
Sanja Marinković u svojoj emisiji ugostila je divne dame: Katarinu Grujić, Ildu Šaulić, Vericu Rakočević, Tijanu Dapčević i Ninu Radulović. "Kako su se menjali vaši muškarci pored vas" bilo je jedno od Sanjinih intrigantnih pitanja, a njene gošće bile su… »
Vesti dana »
Novi udari SAD na Iran, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Kiša i pljuskovi danas u većem delu Srbije, na jugu svega 18 stepeni: Za vikend sunce i naglo otopljenje
Glas juga pre 1 satjoš 19 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Sputnik pre 56 minutajoš 21 povezana
Šipoš (Mladi Kula): Deo opozicije koji podržava studente će ustupiti svoja mesta u biračkim odborima
Beta pre 41 minutajoš 8 povezanih