Povezane vesti
Bastać se oglasio nakon što ga je Đilas smenio
Pravda 07.06.2020
Prvi čovek opštine Stari grad i dojučerašnji predsednik beogradske organizacije Stranke slobode i pravde Marko Bastać kaže je obavešten o tome da smenjen sa stranačke funkcije, ali da još uvek čeka zvanično obrazloženje te odluke. Tvrdi i da nema bilo… »
Bastać: Čuo sam da sam smenjen, ali nema nikakvih dokaza da učestvujem na izborima, nigde nema mog imena
Blic 07.06.2020
Marko Bastać, predsednik Opstine Stari grad i doskorašnji predsednik beogradske organizacije Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Dilasa, izjavio je danas da je obavešten o tome da je smenjen sa stranačke funkcije, ali da još uvek čeka zvanično… »
Bastać o smeni: Kako može da postoji moja lista na kojoj nisam kandidat
N1 Info 07.06.2020
Prvi čovek opštine Stari grad i dojučerašnji predsednik beogradske organizacije Stranke slobode i pravde, Marko Bastać, kaže da je obavešten o tome da smenjen sa stranačke funkcije, ali da još čeka zvanično obrazloženje te odluke. Tvrdi i da nema bilo… »
Bastać se oglasio nakon što ga je Đilas smenio
Nova 07.06.2020
Prvi čovek opštine Stari grad i dojučerašnji predsednik beogradske organizacije Stranke slobode i pravde Marko Bastać kaže je obavešten o tome da smenjen sa stranačke funkcije, ali da još uvek čeka zvanično obrazloženje te odluke. Tvrdi i da nema bilo… »
Pukla tikva: Đilas oterao Bastaća, zameniće ga Borko Stefanović!
Kurir 07.06.2020
Lider SSP razljutio se kad je čuo da bi predsednik opštine Stari grad mogao na izbore i raspustio beogradski odbor stranke. Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas raspustio je juče beogradski odbor SSP, na čijem čelu je bio Marko Bastać, a kao… »
Vesti dana »
Oklahoma rutinski do drugog trijumfa, Detroit konačno može da slavi (VIDEO)
RTV pre 25 minutajoš 19 povezanih
Na današnji dan pre 27 godina tokom bombardovanja zgrade RTS stradalo 16 radnika
Nova pre 35 minutajoš 6 povezanih
Turska zabranila deci mlađoj od 15 godina da pristupaju društvenim mrežama
RTV pre 41 minutajoš 6 povezanih