Povezane vesti
"Rekao mi je moraš da odeš"! Bobi Marjanović otkrio kako ga je Greg Popovič nagovorio da napusti Sparse - "u Evroligu ni za…
Sportal blic 07.06.2020
Centar Dalas Maveriksa pričao je o detaljima iz NBA karijere. Srpski košarkaš je gostovao u podkastu Mindaugasa Kuzminskasa u sklopu kojeg se dotakao epizode u . Marjanović je NBA karijeru počeo upravo u ovom timu, ali je u toj franšizi proveo svega… »
Marjanović: Iz NBA u Evroligu? Ni za duplo veću platu
Nova 07.06.2020
Boban Marjanović, srpski košarkaš koji trenutno brani boje Dalasa, gostovao je u podkastu Mindaugasa Kuzminskasa gde je govorio o periodu provedenom u San Antonio Sparsima, ali i o razlici između košarke u NBA i Evroligi. Srpski centar osvrnuo se na… »
Bobi: Dopadalo mi se u Sparsima, u EL ni za veće pare
N1 Info 07.06.2020
Srpski košarkaš Boban Marjanović je pričao u podkastu Mindaugasa Kuzminskasa o svojoj NBA karijeri kao i o svojoj epizodi u San Antonio Sparsima. Boban Marjanović je svoju NBA karijeru počeo u San Antonio Sparsima, ali je u toj franšizi proveo… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Prosvetari ispred RTS: "Slogan 'Vaše pravo da znate sve' se sveo na gorku realnost da ne znamo ništa"
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 28 minutajoš 42 povezane