Povezane vesti
Hrvatski istoričar: Uvek ste bili smetnja svetskim silama, zato što nećete da se pokorite! Srbija je kolevka civilizacije…
Pravda 07.06.2020
Ovo predavanje je priča o narodu koji drži u jednoj kesi sve ostale kese, koji ima kutijicu od eurokrema, koji je uvek smetao centrima moći jer je odbijao da uđe u šablone, da se pokori! Ovo je ljubavna priča o tom narodu i kako sam se u njega zaljubio… »
Hrvatski istoričar gde god progovori pravi lom: Ovako sam se zaljubio u vas Srbe, stariji ste narod od Hrvata! Šok-video
Kurir 07.06.2020
BEOGRAD - Ovo predavanje je priča o narodu koji drži u jednoj kesi sve ostale kese, koji ima kutijicu od eurokrema, koji je uvek smetao centrima moći jer je odbijao da uđe u šablone, da se pokori! Ovo je ljubavna priča o tom narodu i kako sam se u njega… »
Vesti dana »

Hitno se oglasio RHMZ: Pljuskovi sa grmljavinom pogodiće ovaj deo Srbije, a ovde se očekuju olujni udari vetra
Telegraf pre 1 satjoš 59 povezanih

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 31 minutajoš 30 povezanih

"Nepal ide ka vojnoj hunti, planirano je serviranje nereda kako bi se preuzla vlast!" Stručnjaci u Usijanju: Ovako izgleda prevrat iznutra!
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane

Protest roditelja zbog novog direktora škole "Pavle Savić" – Ministarstvo osudilo "upad u školu i nasilničko ponašanje"
RTS pre 2 satajoš 31 povezana