Povezane vesti
Tuča u Titelu ispred kuće Ražnatovića
Nova 07.06.2020
Ispred kuće u Titetlu, koju je Veljko Ražnatović dobio u miraz od porodice svoje supruge Bogdane, izbila je tuča, prenose mediji. Navodno, posle kraće rasprave i svađe, došlo je do fizičkog okršaja Veljka Ražnatovića i K. S. Nakon ove informacije koja je… »
Tuča: Veljko Ražnatović u policiji, mladić koji mu je dobacivao u bolnici!
Mondo 07.06.2020
Sin Svetlane Cece Ražnatović u policiji "u svojstvu građanina" nakon tuče! Sin Svetlane Cece Ražnatović u policiji "u svojstvu građanina" nakon tuče! Sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović, dao je danas izjavu u policiji zbog sukoba s grupom… »
Veljko Ražnatović posle tuče sa lokalnim momcima u Titelu završio u policiji
Telegraf 07.06.2020
Tuči je prethodila rasprava između grupe mladića i Ražnatovića. Danas, u nedelju, 7. juna, Veljko Ražnatović navodno je posle kraće rasprave i svađe napadnut je od strane nepoznatih mušakaraca u Titetlu, nakon čega je završio u policiji, gde je dao… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 55 minutajoš 63 povezane

Skuplje grejanje od oktobra: Većina toplana u Srbiji povećala cene za predstojeću sezonu
Danas pre 9 satijoš 11 povezanih

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 6 minutajoš 37 povezanih

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih