Povezane vesti
Srednjoškolac očistio ulice Bafala posle protesta, sugrađanin mu u znak zahvalnosti poklonio auto
Radio 021 08.06.2020
Kad je osamnaestogodišnji Antonio Gvin video razmere štete nastale nakon protesta u svom rodnom Bafalu, uzeo je metlu i sam počeo da čisti ulice, nakon čega mu je jedan njegov sugrađanin u znak zahvalnosti poklonio automobil. S uklanjanjem otpada… »
Srednjoškolac sam očistio Bafalo posle protesta, zahvalni sugrađanin mu poklonio auto
N1 Info 08.06.2020
Kad je osamnaestogodišnji Antonio Gvin vidio razmere štete nastale nakon protesta u svom rodnom Bafalu, zgrabio je metlu i sam počeo da čisti ulice, nakon čega mu je jedan njegov sugrađanin u znak zahvalnost poklonio automobil. S uklanjanjem otpada… »
Mladić (18) sam čistio ulice u Bafalu nakon protesta: Sugrađanin mu poklonio auto u znak zahvalnosti
Kurir 08.06.2020
Kada je 18-godišnji Antonio Gvin video štetu nakon protesta u svom rodnom gradu Bafalu, u američkoj državi Njujork, počeo je sam da čisti ulice, a jedan sugrađanin mu je u znak zahvalnost poklonio automobil. Gvin je uzeo metlu, kupio kese za smeće… »
Mladić sam počistio ulice posle protesta, a onda je dobio neočekivan poklon
Mondo 08.06.2020
Jedan 18-godišnjak u SAD-u odlučio je da nakon protesta u Bafalu očisti sam ulice, a jedan sugrađanin je odlučio da mu zahvali na neverovatan način! Jedan 18-godišnjak u SAD-u odlučio je da nakon protesta u Bafalu očisti sam ulice, a jedan… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih