Повезане вести
Хаос на суђењу за убиство Кристине на бензинској пумпи: Сребрић није хтео да мења исказ, свађа адвоката и судије
Курир 08.06.2020
"Не желим да износим одбрану, нити да одговарам на питања. Остајем при одбрани и изјави који сам дао на саслушању у тужилаштву и не оспоравам ништа из оптужнице", ово је у Вишем суду у Београду на суђењу Милошу Сребрићу за… »
Бура на суђењу за убиство на пумпи: Свађа адвоката и судије
Нова 08.06.2020
Адвокати Милоша Сребрића (38) званог Флекица, који је оптужен за убиство раднице бензинске пумпе Кристине Каплановић (19) у Великом Мокром Лугу у мају 2017, данас су у наставку суђења затражили изузеће судије Вишег суда Марине… »
"Ви изгледа гледате филмове": Бурно на суђењу за убиство студенткиње на безнинској пумпи, на оптуженичкој клупи и…
Блиц 08.06.2020
Суђење за убиство Кристине Каплановић, које се десило на бензинској пумпи у Великом Мокром Лугу 25. маја 2017. године, настављено је данас после паузе од 4 месеца. За њено убиство оптужен је Милош Сребрић, звани Флекица, а… »
Злочин на бензинској пумпи: Син бизнисмена данас на оптуженичкој клупи, објасниће зашто није пријавио пљачку и убиство раднице…
Блиц 08.06.2020
На суђењу Милошу Сребрићу за убиство девојке Кристине Каплановић на бензинској пумпи у Великом Мокром Лугу у Београду, пре три године, данас ће на оптуженичку клупу у Вишем суду сести и Стефан Роквић. Он се терети за… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 1 сатјош 26 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 3 минутајош 22 повезане
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 1 сатјош 17 повезаних
Српска православна црква и њени верници славе данас Светог Алимпија
Глас Зајечара пре 1 сатјош 12 повезаних