Povezane vesti
Sačmarom razneo glavu komšiji zbog ograde: Krvavi epilog višegodišnjeg sukoba! Sačekuša pred kućom!
Kurir 08.06.2020
- Godinama smo se svađali zbog te ograde jer je ušao malo u moje dvorište, izjavio Dragutin Radučić (82), koji je ubio prvog suseda Jovana Nikolića (71). „Tako je moralo biti. Ubio sam ga jer je ušao ogradom u moj posed!“ Ovo je, kako nezvanično… »
Ubica iz Negotina priznao zločin: Hicima iz lovačke puške komšiji presudio zbog međe, poslat na psihijatrijsko veštačenje…
Blic 08.06.2020
Dragutin Raducić (81) iz negotinskog sela Dušanovac koji je osumnjičen da je u subotu hicima iz lovačke puške usmrtio svog komšiju Jovana Nikolića (71) na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, priznao je zločin, a kao razlog naveo nesuglasice… »
Ubistvo zbog ograde: Komšiju pogodio u rame, pa mu pucao u glavu, a onda šetao sa puškom po ulicama Negotina
Blic 08.06.2020
Dragutin Raducić (81) iz negotinskog sela Dušanovac uhapšen je zbog sumnje da je u subotu hicima iz lovačke puške usmrtio svog komšiju Jovana Nikolića (71). Ubistvo se dogodilo u dvorištu kuće nastradalog Jovana, a njegovo beživotno telo pronašla je… »
Komšiju usmrtio puškom zbog međe? Šta se dogodilo u Dušanovcu kod Negotina
Večernje novosti 08.06.2020
Svirepi zločin u Dušanovcu uznemirio meštane ovog sela kod Negotina. Dragutin Raducić (81) ubio Jovana Nikolića (71) u dvorištu njegove kuće. HLADNOKRVNO, Dragutin Raducić (81), iz Dušanovca kod Negotina, iz lovačke puške, za koju poseduje dozvolu, u… »
Vesti dana »

Evropski parlament usvojio rezoluciju o Srbiji: Na tapetu EXPO, „ćacilend“ i „zvučni top“
Nova ekonomija pre 3 satajoš 30 povezanih

Nervirao me je Ćacilend, hteo sam da ga zapalim: Tokom obraćanja Vučića prikazan video snimak napadača iz Pionirskog parka (VIDEO)
RINA pre 40 minutajoš 34 povezane

Studenti nastavili put ka Požegi, pre toga posetili Spomenik četiri vere
Ozon press pre 4 satijoš 31 povezana

Šta su usvojili poslanici Skupštine: Dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju, leks specijalis o izložbi Ekspo…
Nova ekonomija pre 5 satijoš 46 povezanih

Trener Brage biranim rečima o Zvezdi: "Ekipa koja će nas dovesti u teške situacije"
Telegraf pre 14 minutajoš 65 povezanih