Povezane vesti
Deo Kovilja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.06.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 16 sati biti Ulica Zmaj Jove Jovanovića u Kovilju – od Ulice Đorđa Bešlina do Ulice Petra Drapšina. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Radio 021 08.06.2020
Deo Kovilja nema vode zbog havarije. Bez vode će do 16 časova biti Ulica Zmaj Jove Jovanovića, od Ulice Đorđa Bešlina do Ulice Petra Drapšina. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Kovilja bez vode do 16 sati
RTV 08.06.2020
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti ulica Zmaj Jove Jovanovića (od ulice Đorđa Bešlina do ulice Petra Drapšina). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Dnevnik 08.06.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti Ulica Zmaj Jove Jovanovića (od Ulice Đorđa Bešlina do Ulice Petra Drapšina) u Kovilju. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Podbare bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.06.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 10 sati biti Ulica Jaše Ignjatovića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih