Povezane vesti
Nastavljen rat na tviteru! Trifunović: Boško mi je nudio da zajedno izađemo na izbore! (foto)
Pravda 08.06.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da je lider Dveri Boško Obradović tražio da idu zajedno u koaliciju nakon što je PSG odlučio da izađe na izbore. “Nakon sastanka Saveza za Srbiju i ostatka opozicije kada sam… »
"To bi bilo u redu, boško, da ti nisi: Izgovorio..." Trifunović tvrdi da mu je Obradović nudio koaliciju na izborima
Blic 08.06.2020
Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović u tviter prepisci sa Boškom Obradovićem, tvrdi da mu je lider Dveri nudio da budu u koaliciji i to nakon što je PSG saopštio da će se kandidovati za izbornu trku. Boško Obradović je na svom… »
Trifunović: Boško mi je nudio da zajedno izađemo na izbore
Nova 08.06.2020
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović kaže za Nova.rs da je lider Dveri Boško Obradović tražio da idu zajedno u koaliciju nakon što je PSG odlučio da izađe na izbore. “Nakon sastanka Saveza za Srbiju i ostatka opozicije kada sam… »
Sergej raskrinkao savez za Srbiju: Đilas i Obradović su mi rekli da je bojkot mrtav! Nudili su mi koaliciju!
Kurir 08.06.2020
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović otkrio je da su mu lideri SZS Dragan Đilas i Boško Obradović nudili koaliciju, te da su i sami svesni činjenice da je bojkot mrtav! Trifunović je rekao da je odbio ponuđenu saradnju na republičkom… »
Boško Obradović pitao Sergeja Trifunovića da idu na izbore u koaliciji?
Mondo 08.06.2020
Nova razmimoilaženja u opoziciji. Nova razmimoilaženja u opoziciji. Odlukom učestvuje na predstojećim izborima, 21. junaPokret Slobodnih građana Sergeja Trifunovića izazvao je gnev onih u opoziciji koji su za bojkot. Međutim, Trifunović je danas… »
Vesti dana »

Nastavljen rat Rusije i Ukrajine posle razgovora Putina i Trampa
BBC News pre 49 minutajoš 28 povezanih

Ko je Klinton iz trabzona i za šta se tereti ljuti Erdoganov rival Od nameštanja tendera do terorizma, gradonačelnik Istanbula već krivično gonjen (foto, video)
Kurir pre 31 minutajoš 18 povezanih

Jedna osoba poginula u požaru u beogradskom naselju Padinska skela
Beta pre 55 minutajoš 19 povezanih

Hladno jutro sa -7 stepeni Očekuje nas sunčan dan uz porast temperature
Dnevnik pre 3 satajoš 17 povezanih

Bogdan i Ivica otkrili čiji je rođendan "krivac" za sve (video)
Sportski žurnal pre 31 minutajoš 18 povezanih