Повезане вести
Настављен рат на твитеру! Трифуновић: Бошко ми је нудио да заједно изађемо на изборе! (фото)
Правда 08.06.2020
Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић изјавио је да је лидер Двери Бошко Обрадовић тражио да иду заједно у коалицију након што је ПСГ одлучио да изађе на изборе. “Након састанка Савеза за Србију и остатка… »
"То би било у реду, бошко, да ти ниси: Изговорио..." Трифуновић тврди да му је Обрадовић нудио коалицију на изборима
Блиц 08.06.2020
Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић у твитер преписци са Бошком Обрадовићем, тврди да му је лидер Двери нудио да буду у коалицији и то након што је ПСГ саопштио да ће се кандидовати за изборну трку. Бошко… »
Трифуновић: Бошко ми је нудио да заједно изађемо на изборе
Нова 08.06.2020
Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић каже за Нова.рс да је лидер Двери Бошко Обрадовић тражио да иду заједно у коалицију након што је ПСГ одлучио да изађе на изборе. “Након састанка Савеза за Србију и остатка… »
Бошко Обрадовић питао Сергеја Трифуновића да иду на изборе у коалицији?
Мондо 08.06.2020
Нова размимоилажења у опозицији. Нова размимоилажења у опозицији. Одлуком учествује на предстојећим изборима, 21. јунаПокрет Слободних грађана Сергеја Трифуновића изазвао је гнев оних у опозицији који су за бојкот. Међутим… »
Сергеј раскринкао савез за Србију: Ђилас и Обрадовић су ми рекли да је бојкот мртав! Нудили су ми коалицију!
Курир 08.06.2020
Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић открио је да су му лидери СЗС Драган Ђилас и Бошко Обрадовић нудили коалицију, те да су и сами свесни чињенице да је бојкот мртав! Трифуновић је рекао да је одбио понуђену… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних
Србија у неизвесности: Москва ћути о НИС-у и гасу, нико не зна ко би могао да га купи
Мондо пре 49 минутајош 12 повезаних
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 29 минутајош 7 повезаних
Премијер Аустралије поздравио забрану друштвених мрежа за децу млађу од 16 година
РТВ пре 19 минутајош 10 повезаних