Povezane vesti
Osmani: Kosovo spremno za dijalog, ali ne za ‘tajne pregovore’
Danas 08.06.2020
Predsednica Skupštine Kosova Vjosa Osmani rekla je danas da je Kosovo uvek spremno za dijalog, ali ne i za dijalog tipa predsednika Kosova Hašima Tačija koji, kako je navela, sam po sebi uključuje tajne pregovore sa predsednikom Srbije Aleksandrom… »
Osmani: Kosovo za dijalog, a ne za pregovore Vučića i Tačića
Nova 08.06.2020
Predsednica Skupštine Kosova Vjosa Osmani rekla je da je Kosovo uvek spremno za dijalog, ali ne i za dijalog tipa predsednika Kosova Hašima Tačija koji, kako je navela, sam po sebi uključuje tajne pregovore sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i… »
Osmani: Kosovo uvek spremno za dijalog, ne i za tajne pregovore Tačija i Vučića
N1 Info 08.06.2020
Predsednica Skupštine Kosova Vjosa Osmani rekla je da je Kosovo uvek spremno za dijalog, ali ne i za dijalog tipa predsednika Kosova Hašima Tačija koji, kako je navela, sam po sebi uključuje tajne pregovore sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i… »
Vesti dana »

Aktiviste koji su crtali srpsku zastavu gađali farbom i napali palicama
Politika pre 1 satjoš 33 povezane

Posle vrelog talas stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 32 minutajoš 41 povezana

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 3 satajoš 14 povezanih

Dodik optužuje Veliku Britaniju: Iza presude protiv mene, kao i udara na Vučića stoje Britanci
Radio 021 pre 38 minutajoš 14 povezanih