Повезане вести

Перовић демантовао причу из Румуније о животној опасности: Знам шта је срце, нисам луд да се играм са таквим стварима!

Перовић демантовао причу из Румуније о животној опасности: Знам шта је срце, нисам луд да се играм са таквим стварима!

Вечерње новости 08.06.2020
Није то мишић који пукне и зарасте за пар месеци. Свестан сам свега и пазим на здравље - поручио је Перовић. Потуни хаос је направио некадашњи доктор Динама из Букурешта. Адријан Мотоача је у разговору за румунске медије… »
Стара прича о Славку Перовићу је опет дигла прашину: Румуни жељни сензације, а наши још додали

Стара прича о Славку Перовићу је опет дигла прашину: Румуни жељни сензације, а наши још додали

Моззарт спорт 08.06.2020
Српски нападач за МОЗЗАРТ Спорт открива истину о свом здравственом стању и зашто је Динамо омиљена мета румунских медија. Стара прича из Румуније је опет подгрејана и у Србији представљена као ужасна. Тема је иста као и летос… »
“Српски фудбалер може да доживи инфаркт насред терена”

“Српски фудбалер може да доживи инфаркт насред терена”

Нова 08.06.2020
Славко Перовић, бивши фудбалер Црвене звезда и Рада, сада Динама из Букурешта, налази се у животној опасности ако настави да игра, тврди бивши лекар румунског клуба. Лекар Адријан Мотоача, који више не ради у Динаму, плаши се да… »
„Перовићев проблем није за шалу, могао би изненада да доживи инфаркт“: Некадашњи доктор Динама тврди да је српски фудбалер у…

„Перовићев проблем није за шалу, могао би изненада да доживи инфаркт“: Некадашњи доктор Динама тврди да је српски фудбалер у…

Вечерње новости 08.06.2020
Уместо да прате његово стање, у клубу га терају га да тренира и то је погрешно – рекао је Адријан Мотоача. Некадашњи доктор букурештанског Динама Адријан Мотоача истакао је, у интервјуу за румунски ГСП.ро, да се српски нападач… »

Вести дана »