Повезане вести

Више нема дилеме: Саша Обрадовић преузима Звезду, опроштајне речи од Монака свидеће се црвено-белима (фото)

Више нема дилеме: Саша Обрадовић преузима Звезду, опроштајне речи од Монака свидеће се црвено-белима (фото)

Хот спорт 08.06.2020
КК Монако опростио се од Саше Обрадовића који ће преузети Црвену звезду. – Била је ово јако тешка одлука за мене, да напустим Монако, али ми је Црвена звезда дала баланс између такмичења у Евролиги и проналаска клуба и града у… »
Званично: Драган Шакота није више тренер Црвене звезде

Званично: Драган Шакота није више тренер Црвене звезде

Телеграф 08.06.2020
Небојша Човић потврдио разлаз са досадашњим шефом стручног штаба. Кошаркашки клуб Црвена звезда и званично се разишао са досадашњим тренером првог тима Драганом Шакотом. Одлуку је новинарима на конференцији за медије образложио… »
Саша Обрадовић и дефинитивно преузима Звезду

Саша Обрадовић и дефинитивно преузима Звезду

Бета 08.06.2020
Српски кошаркашки тренер Саша Обрадовић потврдио је вечерас да напушта Монако и да ће преузети Црвену звезду. "Одлука да напустим Монако била је врло тешка, али изазов који је пред мене поставила Црвена звезда је превагнуо… »
Саша Обрадовић дефинитивно Звездин

Саша Обрадовић дефинитивно Звездин

Н1 Инфо 08.06.2020
Саша Обрадовић од понедељка увече и званично више није тренер Монака у који је дошао у фебруару 2019, саопштио је клуб из Кнежевине. Педесетједногодишњи Србин је у опроштајној поруци нагласио да је одлука да напусти Монако била… »
Саша Обрадовић нови тренер Звезде, Човић очекује помоћ државе

Саша Обрадовић нови тренер Звезде, Човић очекује помоћ државе

Радио 021 08.06.2020
Саша Обрадовић је нови тренер кошаркаша Црвене звезде. Потврдио је то његов досадашњи клуб Монако објавом на свом сајту. "Била је веома тешка одлука за мене да напустим клуб, али је изазов какав ми је представила Црвена звезда… »

Вести дана »