Повезане вести
Вучић: Резолуција 1244 има за нас добре и лоше стране
РТВ 09.06.2020
НИШ - Председник Србије Александар Вучић истакао је данас, поводом 21.годишњице усвајања Резолуције УН 1244, да тај документ има за нас и добре и лоше стране, али да тренутно не постоји ниједан други важећи документ. Упитан да… »
Вучић о Трампу, Бајдену и Лаврову, а споменуо је и Катаија: Мислим да је неправедно то што му се догодило (видео)
Блиц 09.06.2020
Резолуција 1244 има своје и добре и лоше стране, и ми и даље немамо други документ осим њега, каже председник Србије Александар Вучић говорећи о косовском проблему. - Ми смо спремни да разговарамо, али ултиматуме из Приштине не… »
Вучић о Косову: Чека нас тешка борба у наредним месецима
Вести онлине 09.06.2020
Председник Србије Александар Вучић каже да Резолуција 1244 има својих лоших и добрих страна, али да Србија нема бољи аргумент од ње у преговорима с Приштином. Он је новинарима у Нишу појаснио да у том акту Уједињених нација… »
Вучић: Резолуција 1244 има и лоших страна али нисам видео да је неко предложио нешто друго
Данас 09.06.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом годишњице потписивања Кумановског споразума и усвајања Резолуције 1244, да та резолуција има и добрих и лоших страна али да не постоји ниједан други важећи документ… »
Вучић: Резолуција 1244 има и лоших страна, али не видим да има других предлога
Н1 Инфо 09.06.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, поводом годишњице потписивања Кумановског споразума и усвајања Резолуције 1244, да та резолуција има и добрих и лоших страна али да не постоји ниједан други важећи документ, нити… »
"Увек ћемо имати снаге да кажемо 'не', а да се надамо компромисном 'да'"
Мондо 09.06.2020
Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да је Србија спремна на разговор о Косову али да неће одговарати на ултиматуме из Приштине и притиске моћних сила са Запада. Председник Србије Александар Вучић поновио је данас… »
Вести дана »
Обрадовић открио шта је недостајало за преокрет Звезде током треће четвртине
Данас пре 3 сатајош 5 повезаних