Povezane vesti
Kirjos kakvog nepoznajete: Austalijanac iskreno o tenisu…
Hot sport 09.06.2020
Australijski teniser Nik Kirjos kaže da ljudi preozbiljno shvataju sport, dok on želi samo da se zabavlja. Kirjos je trenutno 40. na ATP listi, najbolji plasman mu je bilo 13. mesto, a neke više ambicije nema pošto na sport gleda iz drugačijeg ugla… »
"Gren slem mi nije cilj, pre bih da pijem pivo"
N1 Info 09.06.2020
Australijski teniser Nik Kirjos kaže da ljudi preozbiljno shvataju sport, dok on želi samo da se zabavlja. Kirjos je trenutno 40. na ATP listi, najbolji plasman mu je bilo 13. mesto, a neke više ambicije nema pošto na sport gleda iz drugačijeg ugla… »
Kirjos: Šta će mi trener, to je bacanje para
Sportski žurnal 09.06.2020
LJudi shvataju sport previše ozbiljno, a ja samo želim da igram, zabavljam se i popijem pivo posle meča - kaže Nik. Australijanac Nik Kirjos potezima i izjavama izaziva pažnju javnosti. Tako je i ovaj put. Smatra da je trener nepotrebno rasipanje… »
Kirjos ponovo briljira: Trener je bacanje para, radije bih posle meča otišao na pivo
Večernje novosti 08.06.2020
Ne volim da slušam tuđe savete. Mislim da moje telo ne može da izdrži sedam mečeva na grend slemovima gde svaki traje tri-četiri sata - kaže Nik. Australijski teniser Nik Kirjos rekao je danas da je angažovanje trenera "besmisleno" i istakao da… »
Vesti dana »
Poznato stanje povređenih u požaru u Barajevu: Evo gde se trenutno nalaze: Osmoro mrtvih
Blic pre 9 minutajoš 92 povezane
Manji broj škola u Nišu potpuno obustavio rad: Podaci nepotpuni, odlučuje se i sutra
Danas pre 26 minutajoš 84 povezane
VMA: Od četiri osobe povređene u požaru u Barajevu, dve sa teškim a dve sa srednjim stepenom trovanja
Insajder pre 1 satjoš 55 povezanih