Povezane vesti
Kju Kluks Klovn? Pripadnici klana došli na protest zbog Flojda, odmah su morali da odu
Telegraf 09.06.2020
Neočekivano, dve grupe demonstranata, koje su se sporadično "kačile" tokom dana, odjednom su se ujedinile i došle da "kulturno isprate" članove klana sa ulice. Rasne tenzije u SAD su na nikad višem nivou od smrti Džordža Flojda, koji je ubijen prilikom… »
"Preko noći su Jovan, Desanka i Žika postali Crnci": Vedrana Rudan oplela po Hrvatima
Telegraf 09.06.2020
"Ja sam se s rasizmom u punom sjaju prvi put u životu susrela u Hrvatskoj za vreme prošlog rata. Odjednom smo "mi" bili "svoji na svome", a "oni" su, iako su s nama živeli vekovima, postali "ljudi čudna imena"", piše književnica u novom tekstu. Hrvatska… »
"Jovo je postao crnac" Vedrana Rudan bez dlake na jeziku o ustaškom pozdravu
Srbija danas 09.06.2020
"Ja sam se s rasizmom u punom sjaju prvi put u životu susrela u Hrvatskoj za vreme prošlog rata." Hrvatska književnica Vedrana Rudan ponovo je zapalila društvene mreže svojim stavovima o rasizmu. Njenu novu kolumnu prenosimo u celosti. - Da sam… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 1 satjoš 57 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 40 povezanih

RSD: BIA još pre 10 godina tajno nabavljala špijunske softvere među kojima i „Cellebrite“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane