Povezane vesti
Još jedan Afroamerikanac umro je jer “nije mogao da diše”
Nova 09.06.2020
Afroamerikanac koga su zaustavili teksaški policajci snimljeni u rijaliti šouu preminuo je nakon što su ga više puta omamili dok je molio, "Ne mogu da dišem" - poslednji udar je usledio nakon što je povikao "Spasi me", pokazuju policijski snimci. “Imam… »
Skandal! Godinu dana krili snimak ubistva Američka policija ubila afroamerikanca čije su poslednje reči bile iste kao Flojdove…
Blic 09.06.2020
Afroamerikanac koga su zaustavili teksaški policajci snimljeni u rijaliti šouu preminuo je nakon što su ga više puta omamili dok je molio, "Ne mogu da dišem" - poslednji udar je usledio nakon što je povikao "Spasi me", pokazuju policijski snimci. - Imam… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: U kombinovanim ruskim napadima ubijeno 25 ljudi; Lavrov o mogućem sastanku Moskve i Kijeva
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
RHMZ danas najavio kišu i pljuskove: Ove delove Srbije će prvo zahvatiti promena vremena
Mondo pre 44 minutajoš 7 povezanih
Huti tvrde da su oborili saudijski dron; najviše napada na tankere od početka rata
RTS pre 44 minutajoš 2 povezane
Deo članova RIK-a napustio sednicu tokom rasprave o izmeni odluke o biračkim mestima u dijaspori, ova tačka dnevnog reda ipak usvojena
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Preminula 87-godišnja Marikarmen Abaskal, čije je iseljenje izazvalo proteste u Španiji
Danas pre 8 satijoš 1 povezana