Povezane vesti
Još jedan Afroamerikanac umro je jer “nije mogao da diše”
Nova 09.06.2020
Afroamerikanac koga su zaustavili teksaški policajci snimljeni u rijaliti šouu preminuo je nakon što su ga više puta omamili dok je molio, "Ne mogu da dišem" - poslednji udar je usledio nakon što je povikao "Spasi me", pokazuju policijski snimci. “Imam… »
Skandal! Godinu dana krili snimak ubistva Američka policija ubila afroamerikanca čije su poslednje reči bile iste kao Flojdove…
Blic 09.06.2020
Afroamerikanac koga su zaustavili teksaški policajci snimljeni u rijaliti šouu preminuo je nakon što su ga više puta omamili dok je molio, "Ne mogu da dišem" - poslednji udar je usledio nakon što je povikao "Spasi me", pokazuju policijski snimci. - Imam… »
Vesti dana »

Danas je jesenja ravnodnevica, ali evo kog datuma će u Srbiji dan i noć trajati isto
Blic pre 27 minutajoš 56 povezanih

Poljanski Evropi: Ako želite ozbiljan razgovor o bezbednosti – znate gde da nas nađete
Sputnik pre 1 satjoš 28 povezanih

Haos u Italiji - hiljade ljudi na ulicama, ništa se ne vidi od dima: 60 policajaca povređeno,škole zatvorene,saobraćaj obustavljen (foto/video)
Večernje novosti pre 17 minutajoš 15 povezanih

Advokat Božo Prelević: Vučićeva legalizacija negira pravnu državu i nagrađuje nepoštovanje zakona
Serbian News Media pre 2 satajoš 69 povezanih