Povezane vesti
Afrika voza luks mašinu, ali ima problem: Sandra priznala šta je muči! Ja sam tipično žensko!
Kurir 09.06.2020
Sandra Afrika progovorila je o svom luksuznom automobilu, pa priznala šta joj smeta. "Meni je džip za mene, ali eto malo promene, da bude drugačije. Nisam se pokajala. Lepo je kad je bez krova, ali ja volim velike automobile. Sad razmišljam da kupim… »
Pevačica otišla Na operaciju: Ida Prester javila se iz bolnice, svi joj pružili podršku! (Foto)
Kurir 09.06.2020
Pevačica Ida Prester podvrgla se operaciji očiju u privatnoj zagrebačkoj klinici. Ida će nakon laserskog zahvata u potpunosti izbistriti vid, te posle 30 godina nošenja naočara moći da čita bez njih. View this post on Instagram A post shared by… »
Vesti dana »
Ursula fon der Lajen odlaže posetu Srbiji i BiH zbog predstojećih izbora
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 54 povezane
Studenti na dva štanda u Leskovcu predstavljaju plan, građani mogu da potpišu podršku do 19 sati
Jugmedia pre 10 satijoš 23 povezane
Navaro otvoreno pred start Evrolige: „Sa 11 treninga ne možete biti spremni!“ Otkrio i stanje Odželeja
Hot sport pre 1 satjoš 37 povezanih
RIK: Proglašena lista Autentična desnica, kao i lista Narodne Srbije, koja neće učestvovati na izborima
Nova pre 4 satijoš 28 povezanih
Tramp zabranio pristup Beloj kući novinarima televizija CNN, MSNOW i portalu Politiko
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih