Povezane vesti
Naselje Mali Beograd i Trg Komenskog bez vode
Radio 021 10.06.2020
Naselje Mali Beograd i Trg Komenskog nema vode zbog havarije i radova. Mali Beograd bez vode će biti do 13 časova. Trg Komenskog bez vode će biti do 16 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Delovi Novog Sada i Futoga bez vode zbog havarija
Radio 021 10.06.2020
Delovi Novog Sada i Futoga nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Ulica Narodnog fronta 30-46 bez vode će biti do 13 časova. Takođe, bez vode će do 13 časova biti Ulica Đorđa Magaraševića, dok Lovćenska neće imati vode do 14 časova. FUTOG Ulica… »
Deo Novog Sada i Futoga bez vode zbog havarije
Dnevnik 10.06.2020
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 12 sati biti Ulica Stevana Šijačkog u Futogu, dok će do 13 sati slavine biti suve u Narodnog fronta od broja 30 do broja 46.. Kako podsećaju u JKP Vodovod i kanalizacija, postoji mogućnost… »
Deo Ulice Narodnog fronta bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 10.06.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti deo ulice Narodnog fronta – od broja 30 do broja 46. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Futoga bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 10.06.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti Ulica Stevana Šijačkog u Futogu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Doktor VMA o stanju povređenih u požaru: Jedna osoba na veštačkoj ventilaciji
Telegraf pre 21 minutajoš 5 povezanih
CENTAR ZA KULTURU VALJEVO OTKAZUJE SVE ZAKAZANE PROGRAME U JANUARU “U CILJU ZAŠTITE KULTURNIH MANIFESTACIJA OD POLITIČKIH PRITISAKA I ZLOUPOTREBA”
Valjevska posla pre 7 satijoš 1 povezana
Da li Izrael sprema aneksiju Zapadne obale? Odmah nakon primirja u Gazi krenuo novi udar na Palestince
Euronews pre 33 minutajoš 2 povezane
"Više nisam solo igračica" Jelena Rozga ljubi sina Tončija Huljića, a evo šta kaže o njihovoj vezi: Neću ja sinu da ulazim u krevet
Kurir pre 10 minutajoš 4 povezane