Povezane vesti
Hoti: Ja vodim dijalog, o teritorijama se ne raspravlja
Nova 10.06.2020
Kosovski premijer Avdulah Hoti predstavio je danas platformu za dijalog sa Beogradu, istakavši da je dijalog voditi on i da u njemu “teritorijalni integritet” neće biti tema. “Nećemo se takmičiti, jer su moje kompetencije jasne za proces… »
Hotijeva platforma za dijalog: O teritorijama se ne raspravlja; Brnabić: Slažemo se - Kosovo je Srbija
RTV 10.06.2020
PRIŠTINA - Kosovski premijer Avdulah Hoti predstavio je danas platformu za dijalog sa Beogradom, istakavši da će dijalog voditi on i da u njemu "teritorijalni integritet" neće biti tema. "Nećemo se takmičiti, jer su moje kompetencije jasne za proces… »
Premijer tzv. Kosova: Svi da postupaju u skladu sa svojim ovlašćenjima
Večernje novosti 10.06.2020
Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti izjavio je danas da će pozvati kosovskog predsednika Hašima Tačija da bi mu predočio vladine stavove o dijalogu sa Beogradom. Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti izjavio… »
Hoti: Ja vodim dijalog, o teritorijama se ne raspravlja
Dnevnik 10.06.2020
PRIŠTINA: Kosovski premijer Avdulah Hoti predstavio je danas platformu za dijalog sa Beogradu, istakavši da je dijalog voditi on i da u njemu “teritorijalni integritet” neće biti tema. “Nećemo se takmičiti, jer su moje kompetencije jasne za… »
Hašim Tači prihvata dijalog koji vode SAD ali ne veruje Lajčaku
Mondo 10.06.2020
Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da će u dijalog biti uključen u skladu sa ustavnim ovlašćenjima i da će biti za stolom tamo gde politički proces vode SAD, dok će dijalog koji će se voditi pod… »
Tači prihvata dijalog koji vode SAD, vladi prepušta EU
Nova 10.06.2020
Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da će u dijalog biti uključen u skladu sa ustavnim ovlašćenjima i da će biti za stolom tamo gde politički proces vode SAD, dok će dijalog koji će se voditi pod… »
Vesti dana »
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 12 satijoš 1 povezana
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 5 satijoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane