Povezane vesti
Hoti: Ja vodim dijalog, o teritorijama se ne raspravlja
Nova 10.06.2020
Kosovski premijer Avdulah Hoti predstavio je danas platformu za dijalog sa Beogradu, istakavši da je dijalog voditi on i da u njemu “teritorijalni integritet” neće biti tema. “Nećemo se takmičiti, jer su moje kompetencije jasne za proces dijaloga”, rekao… »
Hotijeva platforma za dijalog: O teritorijama se ne raspravlja; Brnabić: Slažemo se - Kosovo je Srbija
RTV 10.06.2020
PRIŠTINA - Kosovski premijer Avdulah Hoti predstavio je danas platformu za dijalog sa Beogradom, istakavši da će dijalog voditi on i da u njemu "teritorijalni integritet" neće biti tema. "Nećemo se takmičiti, jer su moje kompetencije jasne za proces… »
Premijer tzv. Kosova: Svi da postupaju u skladu sa svojim ovlašćenjima
Večernje novosti 10.06.2020
Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti izjavio je danas da će pozvati kosovskog predsednika Hašima Tačija da bi mu predočio vladine stavove o dijalogu sa Beogradom. Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti izjavio je… »
Hoti: Ja vodim dijalog, o teritorijama se ne raspravlja
Dnevnik 10.06.2020
PRIŠTINA: Kosovski premijer Avdulah Hoti predstavio je danas platformu za dijalog sa Beogradu, istakavši da je dijalog voditi on i da u njemu “teritorijalni integritet” neće biti tema. “Nećemo se takmičiti, jer su moje kompetencije jasne za proces… »
Hašim Tači prihvata dijalog koji vode SAD ali ne veruje Lajčaku
Mondo 10.06.2020
Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da će u dijalog biti uključen u skladu sa ustavnim ovlašćenjima i da će biti za stolom tamo gde politički proces vode SAD, dok će dijalog koji će se voditi pod pokroviteljstvom EU… »
Tači prihvata dijalog koji vode SAD, vladi prepušta EU
Nova 10.06.2020
Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da će u dijalog biti uključen u skladu sa ustavnim ovlašćenjima i da će biti za stolom tamo gde politički proces vode SAD, dok će dijalog koji će se voditi pod pokroviteljstvom EU… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana