Povezane vesti

Hoti: Ja vodim dijalog, o teritorijama se ne raspravlja

Nova 10.06.2020
Kosovski premijer Avdulah Hoti predstavio je danas platformu za dijalog sa Beogradu, istakavši da je dijalog voditi on i da u njemu “teritorijalni integritet” neće biti tema. “Nećemo se takmičiti, jer su moje kompetencije jasne za proces… »
Hotijeva platforma za dijalog: O teritorijama se ne raspravlja; Brnabić: Slažemo se - Kosovo je Srbija

Hotijeva platforma za dijalog: O teritorijama se ne raspravlja; Brnabić: Slažemo se - Kosovo je Srbija

RTV 10.06.2020
PRIŠTINA - Kosovski premijer Avdulah Hoti predstavio je danas platformu za dijalog sa Beogradom, istakavši da će dijalog voditi on i da u njemu "teritorijalni integritet" neće biti tema. "Nećemo se takmičiti, jer su moje kompetencije jasne za proces… »
Premijer tzv. Kosova: Svi da postupaju u skladu sa svojim ovlašćenjima

Premijer tzv. Kosova: Svi da postupaju u skladu sa svojim ovlašćenjima

Večernje novosti 10.06.2020
Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti izjavio je danas da će pozvati kosovskog predsednika Hašima Tačija da bi mu predočio vladine stavove o dijalogu sa Beogradom. Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti izjavio… »

Dnevnik 10.06.2020
PRIŠTINA: Kosovski premijer Avdulah Hoti predstavio je danas platformu za dijalog sa Beogradu, istakavši da je dijalog voditi on i da u njemu “teritorijalni integritet” neće biti tema. “Nećemo se takmičiti, jer su moje kompetencije jasne za… »
Hašim Tači prihvata dijalog koji vode SAD ali ne veruje Lajčaku

Hašim Tači prihvata dijalog koji vode SAD ali ne veruje Lajčaku

Mondo 10.06.2020
Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da će u dijalog biti uključen u skladu sa ustavnim ovlašćenjima i da će biti za stolom tamo gde politički proces vode SAD, dok će dijalog koji će se voditi pod… »
Tači prihvata dijalog koji vode SAD, vladi prepušta EU

Tači prihvata dijalog koji vode SAD, vladi prepušta EU

Nova 10.06.2020
Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da će u dijalog biti uključen u skladu sa ustavnim ovlašćenjima i da će biti za stolom tamo gde politički proces vode SAD, dok će dijalog koji će se voditi pod… »

Vesti dana »