Povezane vesti
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun
Nova 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović rekao je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove navode o… »
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun i strani plaćenik
Novi magazin 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović izjavio je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove navode o… »
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun i izdajnik
N1 Info 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović rekao je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove navode o… »
Vesti dana »
Prebilič u poseti Novom Sadu: Neverovatno kakve se stvari dešavaju u 21. veku, diskurs vlasti kao tinejdžera
Radio 021 pre 2 satajoš 31 povezana
Premijer RS posle sastanka s premijerom Srbije: Osećamo se jače uz većeg i jačeg brata
Danas pre 3 minutajoš 43 povezane
Zelenski: Konstruktivni razgovori sa SAD i Rusijom, ubrzo mogući i novi sastanci
N1 Info pre 57 minutajoš 27 povezanih
Novak Đoković posle 400. grend slem pobede: Mogu da igram sa svima i da pobedim na AO
Euronews pre 2 satajoš 92 povezane
Eleonora preživela požar u "klubu smrti": Objavila fotografije iz bolnice FOTO
B92 pre 28 minutajoš 33 povezane