Povezane vesti
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun
Nova 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović rekao je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove… »
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun i strani plaćenik
Novi magazin 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović izjavio je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove… »
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun i izdajnik
N1 Info 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović rekao je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove… »
Vesti dana »
Tramp postao 47. predsednik SAD: Poručio da „zlatno doba Amerike počinje“, kritikovao Bajdena i naglasio da će vratiti Panamski kanal (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 minutajoš 96 povezanih
Studenti najavili blokadu sva tri mosta u Novom Sadu 1. februara na Dan grada
Beta pre 2 satajoš 85 povezanih
Uživo Tramp otkrio šta će prvo da uradi: "Postojaće samo dva pola - muški i ženski! Bog me je spasio da Ameriku učinim velikom! " (foto/video)
Kurir pre 19 minutajoš 66 povezanih
Vučić iz Davosa: Novi pokret će definisati ciljeve, preuzeti odgovornost za budućnost Srbije
Euronews pre 1 satjoš 64 povezane