Povezane vesti
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun
Nova 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović rekao je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove navode o… »
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun i strani plaćenik
Novi magazin 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović izjavio je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove navode o… »
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun i izdajnik
N1 Info 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović rekao je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove navode o… »
Vesti dana »
"Da je bilo šta pročitala, ne bi ispadala glupa" Dodik izvređao Kaju Kalas: "Smučila je EU svakom pristojnom čoveku"
Blic pre 25 minutajoš 28 povezanih
Kremlj o razgovorima u Evropi o potrebi dijaloga sa Rusijom: Videćemo kako će se stvari razvijati
Sputnik pre 1 satjoš 64 povezane
Sutra nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom: Mogući olujni vetrovi do 120 km/h i pad temperature
Euronews pre 30 minutajoš 52 povezane
Skupština Srbije o izbornim uslovima: Poslanici sutra o preporukama ODIHR-a i obuci za biračke odbore
Euronews pre 7 satijoš 35 povezanih