Povezane vesti
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun
Nova 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović rekao je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove navode o… »
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun i strani plaćenik
Novi magazin 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović izjavio je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove navode o… »
Obradović: Jedva čekam da me suoče sa dokazima da sam špijun i izdajnik
N1 Info 10.06.2020
Uzbunjivač iz vojne fabrike Krušik u Valjevu Aleksandar Obradović rekao je da je siguran da u tužilaštvu rade mnogi časni i stručni ljudi i da će konačno iskoračiti bar jedan tužilac koji će imati hrabrosti da temeljno ispita sve njegove navode o… »
Vesti dana »
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 29 povezanih
I seljaci pod nadzorom: BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika
Glas Šumadije pre 5 satijoš 8 povezanih
Mali sa Vučićem obišao gradilište Ekspa: Ne brojimo koliko puta smo obišli radnike
RTS pre 37 minutajoš 20 povezanih
Srbija bez kapi sirove nafte dva meseca, ali guramo: Ministarka energetike
Južne vesti pre 3 satajoš 25 povezanih