Povezane vesti
Dačić: Možda je udario tast na zeta, ali ja na Vučića nisam
Nova 10.06.2020
Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije iz Raške objavio je danas predizborni spot u kome se birači pozivaju da pređu, kao u kladionici, iz "keca u dvojku", što je naišlo na različita tumačenja. Lider socijalista Ivica Dačić demantovao je da je… »
Dačić najavio tužbu: Spot nije naš, SPS ne vodi prljavu kampanju protiv SNS
N1 Info 10.06.2020
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić najavio je danas podnošenje tužbe protiv lica koje je napravilo i emitovalo spot u ime opštinskog odbora te stranke u Raškoj, a u kome se birači pozivaju da pređu, kao u kladionici, iz "keca u… »
SPS krenuo u kampanju protiv SNS! Vučić najavio: Ujediniće se svi protiv nas (video)
Srbija danas 10.06.2020
Socijalistička partija Srbije započela je pravu kampanju protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Opštinski odbor SPS Raška objavio je predizborni spot u kome direktno poziva birače da ne glasaju za listu broj 1 - "Aleksandar Vučić - Za našu… »
Vučić pobeđuje, ali nema razloga za slavlje: Kosovo je izgubio, u Crnoj Gori propao, a ni Moskvi više nije drag
Pravda 10.06.2020
Desetak dana pre izbora u Srbiji, zakazanih za nedelju 21. juna, sve je više-manje jasno: Aleksandar Vučić i njegov SNS te njegovi trabanti poput Ivice Dačića, Bandićevog prijatelja i bivšeg Arkanova saradnika Dragana Markovića Palme, nekadašnjeg… »
Vučić: Koordinisana negativna kampanja protiv mene u Hrvatskoj
N1 Info 10.06.2020
U Hrvatskoj postoji koordinisana negativna kampanja protiv mene i svaki dan mora da se pojavi tekst o meni, ali mi to ne smeta, nego me raduje, jer je suština u tome da gledaju može li se nešto loše desiti Srbiji, ne bi li oni bili vodeći u regionu, što… »
"Raduje me kampanja Hrvata protiv mene, čitao sam jutros u pola šest..."
Mondo 10.06.2020
"Kosovo je izgubio, u Crnoj Gori propao, a ni Moskvi više nije drag...", naslov je teksta koji je danas o Aleksandru Vučiću pred izbore u Srbiji objavio hrvatski "Jutarnji list". "Kosovo je izgubio, u Crnoj Gori propao, a ni Moskvi više nije drag..."… »
Jutarnji list: Vučić pobeđuje, ali nema razloga za slavlje
Nova 10.06.2020
Desetak dana pre izbora u Srbiji, zakazanih za nedelju 21. juna, sve je više-manje jasno: Aleksandar Vučić i njegov SNS te njegovi trabanti poput Ivice Dačića, Bandićevog prijatelja i bivšeg Arkanova saradnika Dragana Markovića Palme, nekadašnjeg… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 36 povezanih
Marta Kos otkazala posetu Srbiji zbog veličanja Ratka Mladića
Radio 021 pre 30 minutajoš 21 povezana
Studenti na informativnim razgovorima u policiji zbog najavljenog protesta u Nišu
Jugmedia pre 40 minutajoš 14 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 6 povezanih
Vladan Petrov: Studenti u blokadi nisu špijunirani već možda neovlašćeno prisluškivani
Naslovi.ai pre 1 satjoš 12 povezanih