Povezane vesti
Dačić: Možda je udario tast na zeta, ali ja na Vučića nisam
Nova 10.06.2020
Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije iz Raške objavio je danas predizborni spot u kome se birači pozivaju da pređu, kao u kladionici, iz "keca u dvojku", što je naišlo na različita tumačenja. Lider socijalista Ivica Dačić demantovao je… »
Dačić najavio tužbu: Spot nije naš, SPS ne vodi prljavu kampanju protiv SNS
N1 Info 10.06.2020
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić najavio je danas podnošenje tužbe protiv lica koje je napravilo i emitovalo spot u ime opštinskog odbora te stranke u Raškoj, a u kome se birači pozivaju da pređu, kao u kladionici, iz… »
SPS krenuo u kampanju protiv SNS! Vučić najavio: Ujediniće se svi protiv nas (video)
Srbija danas 10.06.2020
Socijalistička partija Srbije započela je pravu kampanju protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Opštinski odbor SPS Raška objavio je predizborni spot u kome direktno poziva birače da ne glasaju za listu broj 1 - "Aleksandar Vučić -… »
Vučić pobeđuje, ali nema razloga za slavlje: Kosovo je izgubio, u Crnoj Gori propao, a ni Moskvi više nije drag
Pravda 10.06.2020
Desetak dana pre izbora u Srbiji, zakazanih za nedelju 21. juna, sve je više-manje jasno: Aleksandar Vučić i njegov SNS te njegovi trabanti poput Ivice Dačića, Bandićevog prijatelja i bivšeg Arkanova saradnika Dragana Markovića Palme, nekadašnjeg… »
Vučić: Koordinisana negativna kampanja protiv mene u Hrvatskoj
N1 Info 10.06.2020
U Hrvatskoj postoji koordinisana negativna kampanja protiv mene i svaki dan mora da se pojavi tekst o meni, ali mi to ne smeta, nego me raduje, jer je suština u tome da gledaju može li se nešto loše desiti Srbiji, ne bi li oni bili vodeći u regionu… »
"Raduje me kampanja Hrvata protiv mene, čitao sam jutros u pola šest..."
Mondo 10.06.2020
"Kosovo je izgubio, u Crnoj Gori propao, a ni Moskvi više nije drag...", naslov je teksta koji je danas o Aleksandru Vučiću pred izbore u Srbiji objavio hrvatski "Jutarnji list". "Kosovo je izgubio, u Crnoj Gori propao, a ni Moskvi više nije drag..."… »
Jutarnji list: Vučić pobeđuje, ali nema razloga za slavlje
Nova 10.06.2020
Desetak dana pre izbora u Srbiji, zakazanih za nedelju 21. juna, sve je više-manje jasno: Aleksandar Vučić i njegov SNS te njegovi trabanti poput Ivice Dačića, Bandićevog prijatelja i bivšeg Arkanova saradnika Dragana Markovića Palme, nekadašnjeg… »
Vesti dana »
Nakon eksplozije u kanalu Ibar-Lepenac: Pojačano prisustvo policije
Radio 021 pre 44 minutajoš 20 povezanih
VIDEO Vaso majstore, pa kako si ovo izveo: Svi se dive magiji Srbina
Nova pre 37 minutajoš 16 povezanih
Od ovog datuma stiže jako zahlađenje: Čubrilo objavio novu prognozu i najavio nešto što se nikome neće svideti
Mondo pre 49 minutajoš 11 povezanih
Bivši izraelski ministar smatra da Izrael sprovodi etničko čišćenje u Gazi
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih
Da li će on biti novi šef FBI? "Starom" još uvek nije istekao mandat, a priča se da će ga Tramp ipak oterati
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih