Повезане вести

Цеца и Вељко позитивни на корона вирус

Цеца и Вељко позитивни на корона вирус

Телеграф 10.06.2020
Одлучено је да се ипак тестира на ПЦР тест, који се ради тако што се узимају узорци из бриса грла и носа. Цеца Ражнатовић позитивна је на корона вирус, сазнаје Телеграф. Како каже наш извор, фолк звезди је прво рађен серолошки… »
Александра Пријовић: Добила сам резултате, немам корону

Александра Пријовић: Добила сам резултате, немам корону

Нова 10.06.2020
Певачица Александра Пријовић била је једна од званица на слављу Цеце Ражнатовић, након којег су поједини гости заражени коронаврисуом, укључујући и Цецу и Вељка. Александра се одмах по том сазнању тестирала на Цовид-19 јер је… »
Причало се да је Јована Јоксимовић заражена короном: Водитељка се огласила, а ово је истина! (Фото)

Причало се да је Јована Јоксимовић заражена короном: Водитељка се огласила, а ово је истина! (Фото)

Курир 10.06.2020
Домаћи медији писали су да је Јована Јоксимовић заражена корона вирусом, па се она огласила на друштвеним мрежама. Јована је на свом Инстаграму написала да оно што се пише није истина. Супруга Жељка Јоксимовића која се дружи са… »
Корона кренула са Митровићеве журке, заражена Жељкова деца

Корона кренула са Митровићеве журке, заражена Жељкова деца

Нова 10.06.2020
Син и ћерка из брака Жељка Митровића са некадашњом певачицом Соњом Митровић Хани, Сандра и Александар Митровић, позитивни су на коронавирус, сазнаје Нова.рс. Према сазнањима нашег портала, након прославе рођења унуке Жељка… »
Јована Јоксимовић за Нова.рс о наводима да има коронавирус

Јована Јоксимовић за Нова.рс о наводима да има коронавирус

Нова 10.06.2020
У медијима се појавила вест да и водитељка Јована Јоксимовић има коронавирус, након што је била на прослави код Цеце Ражнатовић која је позитивна на Цовид 19, као и њен син Вељко, водитељка Душица Јаковљевић и њен фризер… »
Заражена Цеца променила све планове због короне: Рођендан јој је ове недеље, а ево како ће га провести и са Ким (видео)

Заражена Цеца променила све планове због короне: Рођендан јој је ове недеље, а ево како ће га провести и са Ким (видео)

Блиц 10.06.2020
Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић данас је поделила са јавношћу да је након другог теста позитивна на корона вирус, иако је први показао да није, а то јој је променило планове које је имала за крај ове недеље. Како је Цеци за… »
Цеца и Вељко из изолације: Ко хоће на пиће? Једна короница!

Цеца и Вељко из изолације: Ко хоће на пиће? Једна короница!

Мондо 10.06.2020
Одмах се огласили на Инстаграму! Одмах се огласили на Инстаграму! Након сазнања да су Светлана Цеца Ражнатовић и њен син Вељко позитивни на корона вирус, они су се одмах изоловали у свој породични дом. Сада су путем Инстаграма… »
"Ко хоће на пиће?" Цеца и Вељко заједно у тешким тренуцима, поруком из изолације насмејали пратиоце (видео)

"Ко хоће на пиће?" Цеца и Вељко заједно у тешким тренуцима, поруком из изолације насмејали пратиоце (видео)

Вечерње новости 10.06.2020
Познати мајка и син заједно су у тешким тренуцима, а показали су како време проводе изоловани од других. Вељко и Цеца Ражнатовић тестирали су се други пут на корона вирус, па стигли су им позитивни резултати. Познати мајка и син… »
Шијанова мајка чула да Цеца и Вељко Ражнатовић имају корону: "Истераћу Мирка из куће ако је позитиван!"

Шијанова мајка чула да Цеца и Вељко Ражнатовић имају корону: "Истераћу Мирка из куће ако је позитиван!"

Блиц 10.06.2020
Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић позитивна је на корона вирус, баш као и њен син Вељко. Она се тим поводом огласила и истакла да се обоје добро осећају и да нису имали претходно никакве симптоме. Како је син… »
Бизарно: Цеца и Вељко позивају на корона журку

Бизарно: Цеца и Вељко позивају на корона журку

Нова 10.06.2020
Након што су потврдили да су позитивни на коронавирус, певачица Светлана Цеца Ражнатовић и њен син Вељко збијају шале на свој рачун. Њих двоје су снимили видео из собе у којој су изоловани од других, а снимак у коме су… »
Након сазнања да има корону, огласио се и Вељко Ражнатовић!

Након сазнања да има корону, огласио се и Вељко Ражнатовић!

Мондо 10.06.2020
Иако су прве анализе показале да су Ражнатовићи негативни на корона вирус, други тест је показао супротно! Иако су прве анализе показале да су Ражнатовићи негативни на корона вирус, други тест је показао супротно! Светлана Цеца… »
После сазнања да је позитивна, огласила се Цеца!

После сазнања да је позитивна, огласила се Цеца!

Мондо 10.06.2020
У првој изјави након што је пуштена вест да су она и син Вељко заражени корона вирусом, певачица каже да се осећају добро! У првој изјави након што је пуштена вест да су она и син Вељко заражени корона вирусом, певачица каже да… »
(Видео): "Дођите код нас на короницу" први снимак заражених цеце и вељка из изолације

(Видео): "Дођите код нас на короницу" први снимак заражених цеце и вељка из изолације

Блиц 10.06.2020
Вељко Ражнатовић и Цеца Ражнатовић позитивни су на корона вирус, а тим поводом он се огласио на друштвене мреже и објавио снимак из породичног дома. - Ко хоће да сврати на пиће, на короницу једнум, нек наврати - реако је Вељко… »
Вељко Ражнатовић за Курир: Цецин син добио корона вирус, овога се сада придржава!

Вељко Ражнатовић за Курир: Цецин син добио корона вирус, овога се сада придржава!

Курир 10.06.2020
Вељко Ражнатовић други пут се тестирао на корона вирус, а он и његова мајка Цеца позитивни су на цовид-19. Сада се боксер огласио за Курир и нагласио да поступа по мерама које су у дали стручњаци. "Поступио сам по свим мерама… »
Вељко Ражнатовић који има корону ексклузивно за "Блиц": "Чим сам сазнао изоловао сам се и поступио како су рекли"

Вељко Ражнатовић који има корону ексклузивно за "Блиц": "Чим сам сазнао изоловао сам се и поступио како су рекли"

Блиц 10.06.2020
Како сазнаје "Блиц", Цеца и Вељко Ражнатовић су позитивни на корона вирус. Тим поводом први пут се ексклузивно огласио Вељко за "Блиц". - Поступио сам по свим мерама које саветују стручњаци. Од тренутка када сам сазнао… »
Цеца и Вељко позитивни на корона вирус, да ли је и неко од гостију?

Цеца и Вељко позитивни на корона вирус, да ли је и неко од гостију?

Мондо 10.06.2020
Иако је налаз крви показао да су негативни, певачица и њен син су урадили ПЦР тест који је открио да су заражени ковидом - 19! Иако је налаз крви показао да су негативни, певачица и њен син су урадили ПЦР тест који је открио да… »
Први снимак Цеце и Вељка из изолације, након што им је потврђен корона вирус

Први снимак Цеце и Вељка из изолације, након што им је потврђен корона вирус

Телеграф 10.06.2020
- Ми више не морамо да носимо маске! - говори Цеца смејући се. Вељко Ражнатовић објавио је на Инстаграму први снимак из изолације, са мајком Цецом. Фолк звезда је насмејана, а очигледно је да се обоје добро осећају, како смо… »
Цеца за Нова.рс: Тачно је, Вељко и ја имамо корону

Цеца за Нова.рс: Тачно је, Вељко и ја имамо корону

Нова 10.06.2020
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић и њен син Вељко Ражнатовић потврдили су за Нова.рс да су позитивни на коронавирус. “На поновљеном тесту, Вељко и ја смо позитивни. Вељко и ја се осећамо добро. Немамо никакве симптоме… »
Како је Цецина журка постала жариште короне

Како је Цецина журка постала жариште короне

Нова 10.06.2020
Пре неколико дана, за Нова.рс је потврђено да је водитељка Душица Јаковљевић, која је била у контакту са Светланом Цецом Ражнатовић, позитивна на коронавирус. Она је пре недељу дана била гошћа на прослави рођења Жељка… »
И Вељко Ражнатовић заражен коронавирусом

И Вељко Ражнатовић заражен коронавирусом

Нова 10.06.2020
Након вести да је певачица Светлана Цеца Ражнатовић позитивна на коронавирус, Нова.рс сазнаје и да је њен син, Вељко Ражнатовић, такође позитиван на коронавирус. Добро обавештен извор за Нова.рс потврдио је да су и Цеца и… »
Цеца позитивна на вирус корона

Цеца позитивна на вирус корона

Спутник 10.06.2020
Цеца Ражнатовић потврдила је да је позитивна на вирус корона. Фолк певачици је прво рађен серолошки тест из венске крви, који је показао да је негативна. Међутим, одлучено је да се ипак тестира на ПЦР тест, који се ради тако што… »
Огласила се Цеца и потврдила: Вељко и ја смо заражени короном! Ево како се осећају

Огласила се Цеца и потврдила: Вељко и ја смо заражени короном! Ево како се осећају

Цеца Ражнатовић потврдила је да је заражена коронавирусом, као и њен син Вељко Ражнатовић. Цеца Ражнатовић потврдила је да је заражена коронавирусом, као и њен син Вељко Ражнатовић. - На поновљеном тесту Вељко и ја смо… »
Анастасија НЕГАТИВНА! Прошла ОБА ТЕСТА!

Анастасија НЕГАТИВНА! Прошла ОБА ТЕСТА!

Свет & Скандал 10.06.2020
Цеца Ражнатовић позитивна је на корона вирус, као и њен син Вељко, док је Анастасија Ражнатовић негативна на оба теста. Цеца се огласила након што је ПЦР тест потврдио да она и њен син Вељко имају корона вирус, као и да ће се… »
Вељко за Нова.рс након Цециног признања да имају корону

Вељко за Нова.рс након Цециног признања да имају корону

Нова 10.06.2020
Вељко Ражнатовић, син певачице Светлане Цеце Ражнатовић и Жељка Ражнатовића Аркана, позитиван је на вирус ЦОВИД-19. Он је за Нова.рс изјавио да поштује све савете стручњака. “Поступио сам по свим мерама које саветују… »
Александра Пријовић због наступа хитно тестирана на корону

Александра Пријовић због наступа хитно тестирана на корону

Нова 10.06.2020
Певачица Александра Пријовић вечерас је требала да одржи наступ на београдском сплаву "Порт", чије је одржавање тренутно неизвесно због могућности да је позитивна на коронавирус. Наиме, како је певачица потврдила за Нова.рс… »
Естрада у паници: Ко је све био на прослави код Цеце и Вељка?

Естрада у паници: Ко је све био на прослави код Цеце и Вељка?

Мондо 10.06.2020
Пошто је утврђено да су позитивни на корона вирус, а недавно су правили забаву поводом рођења Вељковог сина Жељка, на којој је био велики број званица, поставља се питање - ко би све могао да буде заражен? Пошто је утврђено… »
Цеца није ни сумњала да је заражена! Све је букнуло на прослави поводом рођења унука, а ево где је све била од тада!

Цеца није ни сумњала да је заражена! Све је букнуло на прослави поводом рођења унука, а ево где је све била од тада!

Курир 10.06.2020
Светлана Цеца Ражнатовић позитивна је на корона вирус, показао је ПЦР тест, који се ради тако што се узимају узорци из бриса грла и носа. Поред ње на корона вирус је позитиван и Вељко Ражнатовић. Фолк звезда Цеца Ражнатовић 3… »
"Не излазим данима из куће" Сања Ђорђевић је била у контакту са Цецом и Вељком који су позитивни на корону

"Не излазим данима из куће" Сања Ђорђевић је била у контакту са Цецом и Вељком који су позитивни на корону

Блиц 10.06.2020
Фолк звезда Цеца Ражнатовић позитивна је на корона вирус, као и њен син Вељко. Они су 3. јуна организовали велику прославу поводом рођења Жељка Ражнатовића, а велики број познатијх је био присутан на журки. Једна од њих је… »
Цеца Ражнатовић дала прву изјаву о корони: "Тек други тест је показао да сам позитивна, Вељко и ја смо у кућној изолацији"

Цеца Ражнатовић дала прву изјаву о корони: "Тек други тест је показао да сам позитивна, Вељко и ја смо у кућној изолацији"

Блиц 10.06.2020
Цеца Ражнатовић огласила се за "Блиц" након што је ПЦР тест потврдио да она и њен син Вељко имају корона вирус. - На поновљеном тесту Вељко и ја смо позитивни. Вељко и ја се осећамо добро, немам никакве симптоме. Држаћемо се… »
Сања Ђорђевић хитно иде на тестирање: Жао ми је Цеце, надам се да ће се брзо опоравити!

Сања Ђорђевић хитно иде на тестирање: Жао ми је Цеце, надам се да ће се брзо опоравити!

Курир 10.06.2020
Сања Ђорђевић била је једна од гошћи на журки поводом рођења унука Светлане Цеце Ражнатовић, Жељка Ражнатовића, и због тога је принуђена да се подвргне тестирању на вирус Корона. После вести да су Цеца, Вељко, Душица… »
Прва Цецина изјава након што је потврђено да је заражена: Вељко и ја смо позитивни, добро смо

Прва Цецина изјава након што је потврђено да је заражена: Вељко и ја смо позитивни, добро смо

Телеграф 10.06.2020
- Вељко и ја се осећамо добро - каже Цеца. Цеца Ражнатовић огласила се након што јој је потврђен корона вирус. - На поновљеном тесту Вељко и ја смо позитивни. Вељко и ја се осећамо добро, немамо никакве симптоме. Држаћемо се… »
Ево где се све Цеца кретала од момента кад се заразила короном

Ево где се све Цеца кретала од момента кад се заразила короном

Телеграф 10.06.2020
ПЦР тест, који се ради тако што се узимају узорци из бриса грла и носа, показао је да је певачица позитивна. И Вељко Ражнатовић има корона вирус. Цеца Ражнатовић корона вирусом заразила се на прослави поводом рођења унука… »
Цеца позитивна на коронавирус

Цеца позитивна на коронавирус

Нова 10.06.2020
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић позитивна је на коронавирус, сазнаје Нова.рс. Према речима извора, певачици је прво рађен серолошки тест из венске крви, који је показао да је негативна. Међутим, одлучено је да се ипак тестира… »
Цеца позитивна на корона вирус!

Цеца позитивна на корона вирус!

Одлучено је да се ипак тестира на ПЦР тест, који се ради тако што се узимају узорци из бриса грла и носа. Цеца Ражнатовић позитивна је на корона вирус. Како се занаје, фолк звезди је прво рађен серолошки тест из венске крви, који… »
Ево где ће Цеца бити изолована: Епидемиолошке службе траже све особе које су биле с њом у контакту

Ево где ће Цеца бити изолована: Епидемиолошке службе траже све особе које су биле с њом у контакту

Телеграф 10.06.2020
Цеци је прво рађен серолошки тест из венске крви,а потом и ПЦР тест, који је показао да је позитивна. Фолк звезда Цеца Ражнатовић највероватније ће бити у кућној изолацији, јер се добро осећа и нема симптоме корона вируса. Како… »

Вести дана »