Повезане вести
Смјена министра Кошарца без подршке у државном парламенту
Ал Јазеера 10.06.2020
Опозиција је смјену Сташе Кошарца затражила након снимка с приватне забаве у Сарајеву у вријеме пандемије корона вируса. Заступнички дом Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине на данашњој сједници није прихватио иницијативу… »
Већина посланика парламента БиХ гласала против смене министра Кошарца
Н1 Инфо 10.06.2020
Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ није подржао предлог опозиционих посланика о смени министра трговине и економских односа БиХ Сташе Кошарца (СНСД). За његову смену гласало је 13 посланика, против је било 15, а 11… »
Кошарац остаје министар: Већина у Представничком дому БиХ била против смене иако је присуствовао корона журци
Блиц 10.06.2020
Смена министра спољне трговине и економских односа Сташе Кошарца није добила подршку на данашњој седници Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ. Иницирана реконструкција Савета министара БиХ којом би се сменио министар… »
Вести дана »

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 21 минутајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 11 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана