Povezane vesti
Sjajni Amerikanac se nudi "crno-belima": "Poručite ljudima iz Partizana da mi pošalju ugovor"!
Sportske.net 10.06.2020
Bio bi veliko pojačanje. Pisali smo da je Partizan zainteresovan za bivšeg igrača Cedevite Eldžina Kuka i da bi za njegov potpis mogao da se bori sa ekipom Mornara. Pojedini strani novinari su prenosili i da je Amerikanac jako blizu dresa… »
Kuk se nudi Partizanu i preko navijača
Sportski žurnal 10.06.2020
Ne bih se bunio da narednu sezonu igram za Partizan - poručio je Eldžin. Endru Gaudlok i Eldžin Kuk pominju se kao pojačanja Partizana. Jedan od njih se i oglasio. - Ništa još nisam potpisao. Pratim situaciju sa menadžerom. Ne bih se bunio da… »
Spreman sam da dođem u Partizan: Amerikanac poručio, pošaljite mi ugovor, stižem!
Hot sport 10.06.2020
Partizan je sačuvao većinu igrača iz prethodne sezone, a pred nove izazove ‘parni valjak’ će odraditi korekcije u timu. Listaju se pojačanja u medijima kao na traci, a jedno od njih mogao bi da bude i Eldžin Kuk. Amerikanac je prethodne sezone… »
Vesti dana »
Studenti ostavili džakove para ispred RTS-a i tražili izvinjenje od Vučića: U Dnevniku dva minuta posvećena protestu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Odbijen zahtev za ukidanje pritvora osumnjičenom u slučaju kanal Ibar-Lepenac
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Kapiten postigao kapitensku trojku u Berlinu: “Mora da se rilja, nije sve med i mleko”
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
"Opremljen u fulu!" Policija upala u stan Novopazarca, pa pronašla blago - odmah mu stavljene lisice na ruke!
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane