Повезане вести

Сјајни Американац се нуди "црно-белима": "Поручите људима из Партизана да ми пошаљу уговор"!

Сјајни Американац се нуди "црно-белима": "Поручите људима из Партизана да ми пошаљу уговор"!

Спортске.нет 10.06.2020
Био би велико појачање. Писали смо да је Партизан заинтересован за бившег играча Цедевите Елџина Кука и да би за његов потпис могао да се бори са екипом Морнара. Поједини страни новинари су преносили и да је Американац јако… »
Кук се нуди Партизану и преко навијача

Кук се нуди Партизану и преко навијача

Спортски журнал 10.06.2020
Не бих се бунио да наредну сезону играм за Партизан - поручио је Елџин. Ендру Гаудлок и Елџин Кук помињу се као појачања Партизана. Један од њих се и огласио. - Ништа још нисам потписао. Пратим ситуацију са менаџером. Не… »
Спреман сам да дођем у Партизан: Американац поручио, пошаљите ми уговор, стижем!

Спреман сам да дођем у Партизан: Американац поручио, пошаљите ми уговор, стижем!

Хот спорт 10.06.2020
Партизан је сачувао већину играча из претходне сезоне, а пред нове изазове ‘парни ваљак’ ће одрадити корекције у тиму. Листају се појачања у медијима као на траци, а једно од њих могао би да буде и Елџин Кук. Американац је… »

Вести дана »