Повезане вести
Сјајни Американац се нуди "црно-белима": "Поручите људима из Партизана да ми пошаљу уговор"!
Спортске.нет 10.06.2020
Био би велико појачање. Писали смо да је Партизан заинтересован за бившег играча Цедевите Елџина Кука и да би за његов потпис могао да се бори са екипом Морнара. Поједини страни новинари су преносили и да је Американац јако… »
Кук се нуди Партизану и преко навијача
Спортски журнал 10.06.2020
Не бих се бунио да наредну сезону играм за Партизан - поручио је Елџин. Ендру Гаудлок и Елџин Кук помињу се као појачања Партизана. Један од њих се и огласио. - Ништа још нисам потписао. Пратим ситуацију са менаџером. Не… »
Спреман сам да дођем у Партизан: Американац поручио, пошаљите ми уговор, стижем!
Хот спорт 10.06.2020
Партизан је сачувао већину играча из претходне сезоне, а пред нове изазове ‘парни ваљак’ ће одрадити корекције у тиму. Листају се појачања у медијима као на траци, а једно од њих могао би да буде и Елџин Кук. Американац је… »
Вести дана »

Фон дер Лајен: Русија не поштује међународно право због чега ЕУ појачава притисак
Еуроневс пре 35 минутајош 29 повезаних

Ђурић: Упад косовске полиције у КБЦ у Косовској Митровици кршење свих споразума, међународна заједница да реагује
Блиц пре 40 минутајош 37 повезаних

БЛОГ Буран дан у Скупштини Београда: После низа увреда на рачун опозиције, власт усвојила планове који су жестоко критиковани
Нова пре 5 минутајош 42 повезане

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 4 сатијош 35 повезаних

УЖИВО: Најтежи тест – ослабљена Звезда напада шампиона Европе
Спорт клуб пре 25 минутајош 65 повезаних